Merhaba hanımlar mayısın 23 u en son adet gördüm sonrasında gecikme yaşayınca aile hekimine kan verdim ama gebelik yok dediler oysa ki korunmamistik sonrasında üzüldüm ama halen olmadi üstelik 53 gun oldu acaba aynı durumu yasayan varmı sonuç ne olabilir onur hafta gidicem hastaneye
Merhaba hanımlar mayısın 23 u en son adet gördüm sonrasında gecikme yaşayınca aile hekimine kan verdim ama gebelik yok dediler oysa ki korunmamistik sonrasında üzüldüm ama halen olmadi üstelik 53 gun oldu acaba aynı durumu yasayan varmı sonuç ne olabilir onur hafta gidicem hastaneye
Daha yeni korunmayı bıraktoysanız gecikme olabiliyor
Bende korunmayı bırakınca 40 42 günleri bulduğu oldu 4 aydır falan düzene girdi çok şükür yani eski haline döndü
Stres yapma olursun inşallah
Bende korunmayı bırakınca 40 42 günleri bulduğu oldu 4 aydır falan düzene girdi çok şükür yani eski haline döndü
91gun beklemedim ki gittim geldim doktora adet sokturucu verdi kullandım gelmedi şimdi 17temmuzda tekrar randevum var ayriyetten yarin sağlık ocagina gidicem bence sizde bi görünün
53 gün diyorsunuz bebek olsa hissedersiniz zaten belirtileri olur yanı kist olabılır yada korunmayı bıraktığınız için bir hormanal dalgalanma da olabılır
Ben 25 gün olmadım ama 3 ay üst üste düzensiz adet gördüm doktora gittiim genel muayene oldum prolaktinim yüksekti hormon dengesizliği vardı bir de pko olduğumu öğrendim umarım siz de bir şey yoktur dışsal bir faktördendir ama bunlar adeti engelleyen durumlar yumurta tembelliği de olabilir
Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum son regl 31 mayısda geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler