Doğuma Hazırlık %55,%60 erkek olabilir dedi ne şimdi bu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
SLM ARKADALAR DÜN BAŞKA Bİ DR A GİTTİM KENDİ DR UMUN RENKLİ ULTRASONU OLMADIGI VE BEBEGİN HAREKETLERİNİ CD YE ÇEKEMEDİGİ İÇİN GİTTİGİM DR DA ÇOK İLGİLİ Bİ BEYDİ ERKEN AMA BAKALIM DEDİ BAKARKEN İNANILMAZ DERECEDE HAREKETLİ İNANIN BÖLESİNE NADİR DENK DENK GELİYORUM DEDİ 1PAKET ÇUKULATA YEDİM BELKİ O NDANDIR DEDİM Bİ TEPSİ BAKLAVA YİYİP GELENLERİDE BİLİYORUM BEN DEDİ:)NESE İŞTE KEŞKE ANLAYABİLSEMDE BURAYA FOTOLARINI CD FEKİ HAREKETLERİNİ FALAN EKLEYEBİLSEM LÜTFEN CİNSİYET HAKKINDA BİLGİ VERİN DEDİM EVDEKİ KIZMIYDI DEDİ(İKİNCİ HAMİLELİGİM)EVET DEDİM BUDA ERKEK OLABİLİR ÇIKINTI GÖRÜYORUM DEDİ AMA KESİN DİYEMEM DEDİ YÜZDELİ KONUŞUCAK OLURSAK DEDİM 55LERDE İHTİMALİ AYIN 20SİNDE GEL YÜZDE YÜZ SÖYLİYEYİM DEDİ AÇIKÇASI BEKLEEYE TAKADİM YOK AMA EİMDE Bİ ÜÇÜNCÜ DR A GÖNDERMİO BEKLE SABRETMEYİ ÖGREN Bİ DİOR AMA BEN MERAKTAN ÖLÜORUM ÇÜNKİ NET OLMAYINCA KESMEDİ BENİ YANILMIŞ OLMAMASINI ÜMİD EDİORUM HİSLERİMDE ERKEK YÖNÜNDE AMA BU İSTEDİGİMDEN DOLAYIDA OLABİLİR BİLMİYORUM PAYLAŞAYIM DEDİM BELKİ FİKİRLERİNİZ VARDIR ...:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu arada kordonla karıma ihtimali yüzünden net kesin demiyorum dedi...ama adı ütünde ayrıntılı ultrasondu dr da methedilen bi dr du ama şans işte

oooo benim ilk kuzum 7. ayında gösterdi
bu ne sabırsızlık böyle
sakin ol arkadaşım

13+5haftalıgım:)haklısınız ama elimde diil ilk hamileligimde içimde kalmış çok uktedelerim var bununda etkisi var sabırsızlıgımda

resimlerinden bazılarını eklemeye çalıştım ama bilmiorum yüklendimi:utangac:

Eklentiler

• $02102010170.webp
    $02102010170.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $02102010174.webp
    $02102010174.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $24092010142.webp
    $24092010142.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 92
Masallah bebegine 1 resimde baya heryeri belli masallah ama pipisini göremedim :)) ben sana diger konunda oglun olabilir demistim kuyruk sokum agrindan dolayi

cnm allah kalbine göre versin ..sanki ortadaki düz olan resimde pipi var gibi :P
bende erkek gibi hissediyorum ama bilemiyorum..hep ekşi ve acı aşeriyorum kahvaltıda bile acı yeşil biber yiyorum...bakalım sonuç ne olacak tatlı yenirse erkek oluyor diyorlar ama sen tatlı şeyler aşeriyor musun? belirtiler nasıl

09.09.1977 doğumluyum.hamile kaldığım gün ise 23.07.2010. 12 haftalık hamileyim.cinsiyet tahmininde bulunursanız sevinirim.

canım 13.haftamda bana kesin kız dedi hala da öyle,gördüğüm kadarıyla senin de doktorun ultrasonu çok net sanırım doğrudur söylediği

cnm allah kalbine göre versin ..sanki ortadaki düz olan resimde pipi var gibi :P
bende erkek gibi hissediyorum ama bilemiyorum..hep ekşi ve acı aşeriyorum kahvaltıda bile acı yeşil biber yiyorum...bakalım sonuç ne olacak tatlı yenirse erkek oluyor diyorlar ama sen tatlı şeyler aşeriyor musun? belirtiler nasıl

hehe bende öle kahvaltıda süsbiberi falan yiyorum ama yanında ekşili naneli maydonuzlu limonlu sabah salatası :) ete fena düştüm her türlüsüne hemde :) akşama dogru çukulatalı tatlılar falan gün ortası paso et :) halim duman 4 ayda 6kilo aldım:) ama hiç unutamam kızıma hamile iken kiloyla limon aLdırır bardaga sıkar saf ekşiyi içerdim yüzümü hiç buruşturmadan ama onda hamileligim çok rahat geçti hiç anlamadım bile bu hamileligim bayagı bünyemi zorladı zorluyorda bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin cümlemize amin

emosemos33, allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin.....herşeyiyle sağlıklı olsun....cinsiyetin bu denli merak konusu olması ve dr. dr. gezmek ten ziyade allahtan dilenecek hayırlısı neyse onu vermesi değilmidir....birde şu var ki, rabbim neyi uygun görürse onu verecektir.....

yıllar öncesinde 9 ay ne olacağını bilmeden bebeklerimizi taşıdık ve doğduğunda cinsiyetlerini öğrendik....hamlilelik sürecinde allahım aklı başında eli ayağı düzgün her azası yerinde evlat diye dualar ettik.... ve rabbim ilk önce bir kız evlat, 8 yıl sonra da bir erkek evlat nasip kıldı....kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı olsun ve ailesine milletine hayırlı uğurlu evlat olsun....

Gönlünüzce olması ve bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.......:smiley-cool:

emosemos33, allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin.....herşeyiyle sağlıklı olsun....cinsiyetin bu denli merak konusu olması ve dr. dr. gezmek ten ziyade allahtan dilenecek hayırlısı neyse onu vermesi değilmidir....birde şu var ki, rabbim neyi uygun görürse onu verecektir.....

yıllar öncesinde 9 ay ne olacağını bilmeden bebeklerimizi taşıdık ve doğduğunda cinsiyetlerini öğrendik....hamlilelik sürecinde allahım aklı başında eli ayağı düzgün her azası yerinde evlat diye dualar ettik.... ve rabbim ilk önce bir kız evlat, 8 yıl sonra da bir erkek evlat nasip kıldı....kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı olsun ve ailesine milletine hayırlı uğurlu evlat olsun....

Gönlünüzce olması ve bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.......:smiley-cool:

fikirlerin ve iyi dileklerin için tşk ederim ederim canım ama dr dr gezmedim ben sadece bi kereye mahsus dr degişikligi yaptımki oda cd hatıra kalsın içindi yanı sıra cinsiyette vardı tabiki de dua önceligimdir bunun aksini idaa etmedim saece paylaşmadım zaten zannetmiorumki hiçbi hamile ne düşünürse düşünsün içinden yada dışından cümlesinin başına yada sonuna önce hayırlısı eli ayagı düz olsun demeden edemez cinsiyet ayrımım ne benim ne eşimin kesinlikle yok sadece merakım fazla 3.yü asla düşünmüyorum ve ruz.bu yüzden bu hamileligimde herşeyi doyasıya yaşayamaya çalışıorum merakıda dahil sanırım buda en dogal hakkım bunun ayrımcılık oldugunu düşünmüyorum tekrar tşk ederim:1hug:

ama senin ilişki tarihin net degildiii
umarım gönlündeki olur
3.usg resmi kac haftalıkken cekildi?

hmm haklısın tahmini cvp vercem 10 yada 11canım ilişki günümüde temmuz 3de adet oldugumu düşünerek konuşursak 7gün sürdü 10.da bitti muhtemel tarih 11 yada 12 kaydirigubbakcemile5

Back
X