- Konu Sahibi emosemos33
-
09.09.1977 doğumluyum.hamile kaldığım gün ise 23.07.2010. 12 haftalık hamileyim.cinsiyet tahmininde bulunursanız sevinirim.
algida dogum tarihi ve hamile kaldıgın günü yazarsan cinsiyet tahmini yapabilirim
canım benimsen bakmıştın bana erkek demiştin:)rus bio ritm erkekdemiştin bakalım
cnm allah kalbine göre versin ..sanki ortadaki düz olan resimde pipi var gibi
bende erkek gibi hissediyorum ama bilemiyorum..hep ekşi ve acı aşeriyorum kahvaltıda bile acı yeşil biber yiyorum...bakalım sonuç ne olacak tatlı yenirse erkek oluyor diyorlar ama sen tatlı şeyler aşeriyor musun? belirtiler nasıl
emosemos33, allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin.....herşeyiyle sağlıklı olsun....cinsiyetin bu denli merak konusu olması ve dr. dr. gezmek ten ziyade allahtan dilenecek hayırlısı neyse onu vermesi değilmidir....birde şu var ki, rabbim neyi uygun görürse onu verecektir.....
yıllar öncesinde 9 ay ne olacağını bilmeden bebeklerimizi taşıdık ve doğduğunda cinsiyetlerini öğrendik....hamlilelik sürecinde allahım aklı başında eli ayağı düzgün her azası yerinde evlat diye dualar ettik.... ve rabbim ilk önce bir kız evlat, 8 yıl sonra da bir erkek evlat nasip kıldı....kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı olsun ve ailesine milletine hayırlı uğurlu evlat olsun....
Gönlünüzce olması ve bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.......:smiley-cool:
ama senin ilişki tarihin net degildiii
umarım gönlündeki olur
3.usg resmi kac haftalıkken cekildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?