- 55 Kilodan Sonra Kombine Ameliyatlarım (Göğüs - Karın - Kalça - Bacak)

canım alakasız olacak ama özelden mesaj atmişsin bana ama cevap yazamıyorum 50 mesajım olmadığı için böyle bi yola başvurdum sorunun cevabını öğrendim bile 17 mayıs facete yazıyor:))

Saol canim benim :) Benimde sana yardim edebilecegim bir konu olursa cekinme.
Bu arada doktor beyi ben biraz soguk buldum? hastasi olarak sen ne düsünüyorsun bu konuda?

Meraba kızlar. Bende kilo yok ama cok fazla catlak var bende bacak ve kalca operasyonu olsam catlklara bir faydası oluyormu?

Tv´deki doktorlarin söyledigine göre evet, ameliyat olupta buraya yazanlarin söyledigine göre hayir.
Doktor bulduysan, onunla irtibata gec istersen..

Bahsedilen doktor bumu ????

PROFESÖR'E TACİZ SUÇLAMASI

PROFESÖR'E TACİZ SUÇLAMASI

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi, Farabi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necmettin Kutlu, asistanı tarafından hastalarına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla suçlandı.
İddiayı yalanlayan Kutlu hakkında, daha önce de sahte evrakla estetik ameliyatları yaparak devleti milyarlarca lira zarara soktuğu iddiasıyla soruşturma açılmıştı. Trabzon Tabipler Odası, şikáyeti işleme koydu.

Merhaba arkadaşlar :)

410 cc takılmış, 85 c dolu dolu, eller göğüslerde geziyorum :KK9:

Tam karın olmuş, kesi 360 derece, popomda da tanga izi gibi kesik var. O da kaldırılmış, tepsi gibiydi içi doldurulmuş.
Üst & dış bacağa, kasık ve göğüs altına lipo yapılmış, kaslarım boydan boya dikilmiş.
11 saat sürmüş ameliyat.

Aynaya bakınca tanıyamıyorum resmen kendimi.

62 kg. girdim, 67 çıktım. Ödem yapmış simit gibi şiştim biraz, bugün 63 civarı geliyordum. Galiba 60 a sabitleyeceğim.

whiterabbit, kollar ameliyatlık kadar sarkmıyor. Yüzmeyle sporla anca o kadar toparlandı :KK14:

5. gün taburcu oldum hastaneden. İlk 3 gün ayağa bile kalkamadım, 4. gün sabah bi dikilip geri yattım. Akşamı 3-5 metre yürüdüm. 5. günün sabahı kalktım bütün her yeri dolaştım tekerlekli sandalyeyle bile gitmeyi reddedecek kadar iyiydim.

Sancı beter. Kas sancısı mafediyor insanı... Onun dışında göğüslerimde zonklama azcık var, kesiler de öyle. Evde yatıyorum 2. hafta oldu bugün, 4 gün önce falan ilk dışarı çıktım.

Merdiven çıkmak ve oturup kalkarken zorlanmak dışında bi problemim yok, 3 gündür ağrı kesici veya kas gevşetici almıyorum :KK34:

Soruları olana yardımcı olabilirim..

Bi tek bacak içim kaldı operasyon onun da zamanını konuşmadık :26:
Lütfeeen banada yardımcı olurmusunuz bende kalca germe amelyatı olucam dikiş izi cok mu kötü duruyor şekil bozuklugu oluyor mu

Arkadaşlar merhaba,
Yine yazamadım uzun zaman özür diliyorum malum memleket / tatil..

Bu benim 7. dr umdu... İYİ Kİ kendisine ameliyat olmuşum.. Diyaloğumuz, operasyondaki başarısı tartışılmaz.. Manken gibi bişi oldum çıktım :KK53:

Ufak tefek uyuşukluklar kaldı sadece.. Çok güzel oturdu vücut yerine.. 6 hafta bitti işte.. Soru varsa direkt yardımcı olayım?
Banada yardım edin lütfen bende kalca germe amelyatı olucam ama pişman olmaktan korkuyorum

Back
X