55 yaşındaki büyükanne üçüz doğurdu

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.178
1.123
http://m.kadin.mynet.com/gebelik-aile/dogum/28328-55-yasindaki-buyukanne-ucuz-dogurdu.html

2 erkek 1 kız dünyaya getiren Sharon, ilk hamile olduğunu öğrendiğinde çoklu doğum olacağını tahmin ettiğini ancak 3 kalp atışını duyunca şok geçirdiğini ve ağladığını ifade etti. 21 martta sezaryanla dünyaya gelen Mason, Ryan ve Lily adındaki bebekler oldukça sağlıklı.

sharon-cutts_6.jpg

Yaşı nedeniyle riskli bir durum içinde olan Sharon, hamileliğinin ilk haftalarında 11 hafta hastanede kaldığını ancak bakımını da ihmal etmediğini belirtti.

sharon-cutts-14.jpg

Hastanede yatarken kendine botoks yapan Cutts, “Bebekler dünyaya geldiğinde güzel görünmek istediği için böyle bir şey yaptığını” söyledi.

sharon-cutts-13.jpg

Dört yetişkin çocuğu daha bulunan Cutts'un erkek arkadaşı ise 40 yaşında.

Anne olmak herkesin hakkıda ne bileyim ölümün kime ne zaman geleceği belli olmaz tabiki ama ben bu yaşta bile bana birşey olsa yavrum ne yapar diye düşünüyorum.

100 yaşında hamile kalıp doğuran teyzeden sonra bu kadın bana 20'lik çıtır gibi geldi. Türk kadını 50'sinden sonra inzivaya çekilip kocalarıyla yatak ayırıyor yahu, bunların libidonun maşallahı var.

Ne diyim millette sağlam rahim, yumurtalık varsa demek ki...

dünyanin çivisi çikmiş...:)
25likler doğurmazken 50likler 100lükler doğurur artık. :işsiz:
enerji geri mi geldi o yaştaa..:halay:

maşallah teyzede pek bakımlı ,şimdi doğurduğu çocuklardan büyük torunları vardır muhtemelen

Back
X