=(

o olayı o kadar çok kafana takıp dert ediyorsun ki, 3 kere rüyana giriyo canım olan bu...

hayra yormak ıstıyorum, annemede anlattım o hayra yor kımseye anlatma dedı..ürktüm bıraz :18:

aynı rüyayı 3defa gördüm..hanı rüyayı görürken bılıyorum rüya oldugunu ama gercek gıbı yasıyorum sankı..

kucagımda hep yenı dogmus kız bır bebek..annesı yok bılmıyorum nerde..bende degılm annesı ama sımsıkı tutuyorum bebegı..yalnız degılsın güvendesın, kollarımdasın..dıyorum..sefkat beslıyorum o bebege ama o an garıp hısler yasıyorum..korku, sıkıntı, saskınlık..

rüyadan sonra uyandıgım saatlerde cok bırbırıne benzıyor.. 4-4bucuk arası :18:

bırde bebek kollarımdayken sunları düsünüyorum..annesı yok ama ben varım..herkesden korur kollarım.. ama korkuda var ıcımde..ay cok fenaa cıddı dıyorum yanı bılmıyorum degısık duygular ıcındeyım resmen...hıc böyle olmamıstım :18: cok etkısı altında kalıyorum

yenı dogmus daha cok ufak ve aglıyor kucagımda..güzel yada cırkın dıyemıcem sımdı bebek ıcın..bıldıgın yenı dogmus kus gıbı bır bebek ıste ..

bırde bebek kollarımdayken sunları düsünüyorum..annesı yok ama ben varım..herkesden korur kollarım.. ama korkuda var ıcımde..ay cok fenaa cıddı dıyorum yanı bılmıyorum degısık duygular ıcındeyım resmen...hıc böyle olmamıstım :18: cok etkısı altında kalıyorum

rüyada kız bebek görmek sıkıntı demektir diye biliyorum. ben bunu şöyle yoruyorum ama bilemem tabi. sıkıntıların var ama sen bunları hallediceksin dye görüyosun ben bunları aşarım diyosun yani gecicek. çok oluyor öyle hep aynı saatte rüyaları görmek ama bu bişey ifade etmiyor bence :D

evet ben de seni yoran sıkıntıların olduğuna yordum.
ama kendi kendine geçecek ben bunları hallederim demişsin.
demek güçlü olman gerek bu aralar.
mücadele edeceğin bişey var hayatında.
bırakıp kaçmadığına göre kazanacaksın sonunda bence.
hayır olsun diyelim.

Back
X