59 KİLOYUM 5 NİSANDA İNŞALLAH

sehraa

HEDEF:59 GNCL:69.9başl:2OCAK:71.4
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.513
161
123
40
BU BENİM HEDEFİM..VE YENİBAŞLIĞIM..YANİ HESAP YAPACAK OLURSAK .YANİ BU SABAH İTİBARİYLE
71.4 KİLO ÇIKTIM.
HER ÇARŞAMBA BİLDİRİM YAPACAĞIM.
YARIN İTİBARİYLE İSE MENÜ BİLDİRİMİ YAPIYORUM.
2 OCAK 71.4
BOY 1.63 HEDEF 59 KG
BU ARADA PROFİLDE OLAN BAŞLAMA KİLOSU VS NASIL YAZILIYOR.PROFİL FOTOSU ALTINDA OLAN

BU BENİM HEDEFİM..VE YENİBAŞLIĞIM..YANİ HESAP YAPACAK OLURSAK .YANİ BU SABAH İTİBARİYLE
71.4 KİLO ÇIKTIM.
2 OCAK 71.4
BOY 1.63 HEDEF 59 KG
BU ARADA PROFİLDE OLAN BAŞLAMA KİLOSU VS NASIL YAZILIYOR.PROFİL FOTOSU ALTINDA OLAN
71.4 KİLO ÇIKTIM.
2 OCAK 71.4
BOY 1.63 HEDEF 59 KG
merhaba
kilo vermek konusunda kalici cozum isterseniz bana yazabilirsiniz.ben 3ayda 18 kg verdim en guzelide sabitleme programi ile sabitledim tekrar kilo almiyorum.

merhaba
kilo vermek konusunda kalici cozum isterseniz bana yazabilirsiniz.ben 3ayda 18 kg verdim en guzelide sabitleme programi ile sabitledim tekrar kilo almiyorum.
DİYET İLE Mİ HERHANGİ BİR ÜRÜN İLE Mİ,BEN ÜRÜNE KARŞIYIM ÜRÜNSE,İRADEMLE BAŞARABİLİRM YİNE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM

bence de hicbir urun kullanmana gerek yok canim 3 ayda 12 kilo cok rahat veriliyor daha once denenmistir:)3 ana 3 ara ogunle dengeli beslenerek haftada bir kilo vererek istedigin kiloya inersin insallah

bence de hicbir urun kullanmana gerek yok canim 3 ayda 12 kilo cok rahat veriliyor daha once denenmistir:)3 ana 3 ara ogunle dengeli beslenerek haftada bir kilo vererek istedigin kiloya inersin insallah
BEN DE İNANIYORUM KESİNLİKLE..SİZ NE UYGULADINIZ PEKİ

bende dun basladim tekrardan 12.takima girdim.rekabet ve grupla daha iyi olacagini dusundum.
adi dengeli beslenme herseyden yiyorsun ama az az.kahvalti ayni aralarda meyve badem yada diyet biskuvu
aslinda klasik diyet listesi.
ama onemli olan su
ilk iki hafta asla meyve disinda tatli yoktu.iki hafta sonra tatli krizi icin 2 kucuk kare bitter yiyebilirsin.bu haftalik cikolata miktari:)
bu ilk dort hafta bulgur bile yok sadece her ogun kepek ekmek var
sonraki ikinci ay haftada bir odul.ister tatli ister yemek olarak kullan

benim kilo cok 78 civari.o yuzden ilk ay hizli dusus icin biraz ekstra dikkat ediyorum.ikinci ay bunu uygulamaya devam edecegim.

her grup yiyecekten yiyorsun ama dengeli mesela yogurt sut 3 defayi gecmiyordu.ogle aksam yogurt varsa aksamdan sonra ara ogunde sut olurdu.yani kalorisi dusuk diye her ogun sut yada yogurt olmazdi.
birde badem mutlaka yemeye calis gunde 7-8 tane yag yakiyor.

merhaba bende yarindan itibaren zayiflama serüvenime kaldigim yerden devam edecegim. baslangic ve hedefimiz yakin sayilir oyüzden günlügüne yazmak istedim ama kafam karisti iki günlügün var sanirim hangisi aktif bu mu digerimi:işsiz:

merhaba bende yarindan itibaren zayiflama serüvenime kaldigim yerden devam edecegim. baslangic ve hedefimiz yakin sayilir oyüzden günlügüne yazmak istedim ama kafam karisti iki günlügün var sanirim hangisi aktif bu mu digerimi:işsiz:
diğerine geçelim canım

Back
X