- 26 Mayıs 2025
- 295
- 84
- 13
- Konu Sahibi YagmurAltan
-
Yanı bıraz zor oldu ama ulastılar cok sukur besıncı gun cokta umut yoktu aslında embrıyolog bırgun daha bekleyelım dedı sonra uc tane oldu bende sasırdım canım Allahtan umıt kesılmez ol desın yeterkı3. Gun embrıyom tuttu :) sizinki 5. Güne ulaşmış maşallah
Amin altın embrıyon olsun inşallahYanı bıraz zor oldu ama ulastılar cok sukur besıncı gun cokta umut yoktu aslında embrıyolog bırgun daha bekleyelım dedı sonra uc tane oldu bende sasırdım canım Allahtan umıt kesılmez ol desın yeterkısenıde tebrık ederım saglıkla kucagına al ınsallah
Amin altın embrıyon olsun inşallahı
yaEmbriyo kalitesi gayet güzel neden tutmasın ki? Elbette tutma ihtimali yüksek.
Yanı ılk defa olacagı ıcın cok bılgı sahıbı degılım heyecanlıuom bıraz o yuzden sormak ıstedımEmbriyo kalitesi gayet güzel neden tutmasın ki? Elbette tutma ihtimali yüksek.
Insallah canımmAmin altın embrıyon olsun inşallah
Embriyo kalitesi gayet güzel neden tutmasın ki? Elbette tutma ihtimali yüksek.
Insallah tesekkur ederım ılk denemenızmıydı4ab tuttu benim :) neden olmasin? Insallah guzel sonuclariniz olur
Evet ilk denemeydiInsallah canımm
Insallah tesekkur ederım ılk denemenızmıydı
Masallah darısı basıma ınsallahEvet ilk denemeydi
Insallah :) sorun yoktu sebepsiz infertiliteMasallah darısı basıma ınsallahsızde sorun neydı acaba
Ayy benımde aynıInsallah :) sorun yoktu sebepsiz infertilite
Transfer sonrası hangı ılacları kullandınız acaba prograf varmıydı ?Umarim pozitif gorursunuz
Hayir, prednol, progestan fitil, progestan kalcadan ve gobekten, axeparin kullandimTransfer sonrası hangı ılacları kullandınız acaba prograf varmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?