O zaman gerçekten bu embriyolarin başındaki harflerin hiç önemi yok boşuna takılıyoruz bunlara. İyi denilen tutmuyor iyi olmayan tutuyor. Boşuna harfler. Sadece

Benim embriyoların 6Aa idi 3 tane yollayıp 3 ü sağlıklı geldi ama düşük oldu maalesef yani herşey olabiliyor bilemiyoruz bünye bağışıklık rahim herşeyin hazır olması gerekiyor bir butun. Merak etme benm ikizim oldu onlardan biri 5aa biri 5bb idi genetik test yaptırmamıştim sağlıkla tutunup doğdular şükür 2 yaşındalar :)
İnşallah canım Allah büyük sağlıklı hayırlı bir evlat kaderimizde vardır inşallah 🙏🫠

Benim embriyoların 6Aa idi 3 tane yollayıp 3 ü sağlıklı geldi ama düşük oldu maalesef yani herşey olabiliyor bilemiyoruz bünye bağışıklık rahim herşeyin hazır olması gerekiyor bir butun. Merak etme benm ikizim oldu onlardan biri 5aa biri 5bb idi genetik test yaptırmamıştim sağlıkla tutunup doğdular şükür 2 yaşındalar :)
Maşallah 🥰 benim d çift transfer hakkım olsa kesinlikle kullanırdım

35 yaş üstü ve iki başarısız deneme olunca çift transfer hakki oluyormuş bu şartları saglamiyorum yapmazlar
Himm Ben 32 yaşında anne oldum tedaviye 28 yaşında başladım bı iki kere tek transfer oldum hepsi 2 embriyo idi 8nci denememde doğum yaptım.

Back
X