5aylık bebekte çişli bez azalması acil destek 🤦🏼‍♀️

nursu keles

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
103
14
18
29
Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık çişli bezinde son zamanlarda aşırı azalma ve idrar rengi hafif koyu sarı. Akşam 9 da taktığım bez sabaha kadar kupkuruydu mesela bugün sabah 7-8 gibi yaptı o da çok az ve koyu sarı. Gecede iki üç kez kendi uyanmadığı halde uyandırıp emziriyorum ama az mı çok mu emiyor anlamıyorum. Susuz kalmasın emzireyim sık sık istiyorum ama maalesef meme reddide olduğu için ancak uykuya geçişlerde emzirebiliyorum zaten. Bu ay kilo alımı çok azdı zaten (2 haftada 40 gram almıştı sadece 5. Ayın ilk iki haftasında) şimdi sıcaklardan falan diyorum ama kilo alımınıda etkiliyorsa ne yapacağım ben memeyi teklif ediyorum gelmek emmek istemiyor. Biberonu zaten hiç almıyor. Arada kaşıkla su içiriyorum ama onuda karnını suyla şişirmeyim diye çok yapamıyorum. Ve dediğim gibi bezleri hep hafif çıkartıyorum neredeyse iki haftadır da ne yapmalıyım sizlerde de böyle bir durum var mı

Geçen ay bizimde oldu 4.5 aylıktı bezi pembe kırmızı bile oldu hatta.. susuzluktan aşırı terlemeye bağlı dedi doktorumuz.. kaynamış ilitilmis su ve bol bol emzirme ile geçti.. ama aşırı sıcak ve kuzum isilik bile oldu yani.. su verin ve emzirme başka çözüm yok malesef

Back