• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5cm Miyomum olduğunu öğrendim

nrcnft

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
812
3
621
İzmir
37 yasinda iki cocugum var 1 gun suren hafif ara kanamam sonrasi doktora gittim 5 cm ve 3 cm iki miyomum oldugunu ogrendim.doktor bir tarafimi miyomdan goremedi emar ve kan tahlili istedi.Fakat kan tahlilinde hormon ve biyokimya tahlil iceriginde hep kanser arastirmasi tahlilleri diyor.sizlerde boyle istediler mi iki gundur aglamaktan yoruldum.sizlerin nasil sureci oldu

Myom polip kist ne bulurlarsa fazladan kanserden şüphelenip araştırmalılar. Ağlamayın.

37 yasinda iki cocugum var 1 gun suren hafif ara kanamam sonrasi doktora gittim 5 cm ve 3 cm iki miyomum oldugunu ogrendim.doktor bir tarafimi miyomdan goremedi emar ve kan tahlili istedi.Fakat kan tahlilinde hormon ve biyokimya tahlil iceriginde hep kanser arastirmasi tahlilleri diyor.sizlerde boyle istediler mi iki gundur aglamaktan yoruldum.sizlerin nasil sureci oldu
Bende de 3 tane miyom var en büyüğü 9 cm.Niye böyle her şeye ağlıyorsunuz.Benden bu tahliller istendi niye kanser tahlilleri isteniyor demedim.Eşimin yanında doktor bana kanser şüphesi var dedi.Tahlil yaptım hiçbir şey çıkmadı.Sakin olun içinizi ferah tutun.Herkesten istiyorlar

Yaa sizlerde de mi boyle.İcimi ferahlattiniz.Gunler gecmek bilmiyor sonuç cikana kadar resmen.

Bende de 3 tane miyom var en büyüğü 9 cm.Niye böyle her şeye ağlıyorsunuz.Benden bu tahliller istendi niye kanser tahlilleri isteniyor demedim.Eşimin yanında doktor bana kanser şüphesi var dedi.Tahlil yaptım hiçbir şey çıkmadı.Sakin olun içinizi ferah tutun.Herkesten istiyorlar
Size aldirin demediler mi ya da aldirmayi tercih etmiyor musunuz

Size aldirin demediler mi ya da aldirmayi tercih etmiyor musunuz
Çocuk istiyordum bir ara doktorlar aldırsan iyi olur dedi.Belki miyom yumurtalıklara baskı yaptiğı için hamile kalamıyorsun dedi ama bana bir zararı yok miyomların aldırmadım bu yüzden

9 cm miyom kanama ve ağrı yapmıyor mu sizde benim 4 cm rahim içi miyomum var adetim çok uzun sürüyor ve aşırı kanama ağrı yapıyor aldırıcam bu yüzden kan değerlerim miyom yüzünden aşırı adet kanamam olduğu için sürekli düşük kan değerlerim sizde böyle bir sıkıntı yapmıyor mu çok büyük olmasına rağmen

Back
X