5'er Beşer Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak, Okan Çabalar?ın rol aldığı "5'er Beşer", sıradışı ve eğlenceli formatı ile tüm seyircileri ekran başına toplayacak.

Derslerini daha ilgi çekici bir hale getirmek isteyen öğretim görevlisi Aziz Güngör Esen, ders konularını canlandırmalı anlatmaya karar veririr. Projesine yürekten inanan Esen, dersleri kayıt altına alıp televizyon kanalına bile satmayı düşünmektedir. Ancak tiyatro kulübünün yeteneksiz, saf ve hırslı öğrencelileri ile işler içinden çıkılmaz bir hale gelir?

Proje tasarımını Elif Yakarçelik, Alper Kul, ve Meltem Bozoflu'nun hazırladığı "5'er Beşer"in yönetmenliğini Meltem Bozoflu, senaryo editörlüğünü ise Murat Kepez üstleniyor. "5'er Beşer" ağustos ayında ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.
Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak ve Okan Çabalar'ı oyuncu kadrosunda buluşturan "5'er Beşer" farklı ve eğlenceli kurgusu ile izleyicileri ekran başına kitlerken hem güldürecek hem de şaşırtacak.

Mine Tugay'ı çok beğenirim..

İlk bölümü biraz izledim ve hiç gülmedim.Skeçlerden sonra tek tek konuşuyorlar çok saçma geldi.

Nurgül yeşilçay'ı çok beğenirm..Çok donanımlı..Allah vergisi birde güzelliği var..

Fakat her yıl dizi yapması kariyeri için iyi olmuyor bence..

Dün akşam ki bölüm tek kelimeyle harikaydı uzun zamandır bir tv programına böyle gülmemiştim yaa gözlerimden yaş geldi resmennn....

İrem'le Okan süperler yaa ve de çok kaliteliler gerçekten...

ben beğenerek izliyordum. yayından kaldırıldı galiba

ben beğenerek izliyordum. yayından kaldırıldı galiba

kaliteli eğlenceli bir program bende severek izliyordum. atv ile yollarını ayırmışlar fakat tekrar başlayacakmış ali sunal yeni kanalını yakında açıklayacakmış.atv de haftasonları tekrarı var.şuan tekrar bölümü yayınlanıyor ohhh pazar günümü şenlendirdi

cumartesi ve pazar tekrarı oluyor
yakın zamamda yeni bölümle ekrana gelsin ama ben inanmıyorum oyuncular da dağıldı birisi behzat c de diğeri yalan dünyada

cumartesi ve pazar tekrarı oluyor
yakın zamamda yeni bölümle ekrana gelsin ama ben inanmıyorum oyuncular da dağıldı birisi behzat c de diğeri yalan dünyada

aynı kadro ile devam etmezse eski tadı olmaz haklısın.bakalım bekleyip göreceğiz.

Yayından kaldırıldı başta hoşuma gitmemişti ama sonradan alışmıştım
Keşke yayından kaldırılmasaydı...

İzleyici ile doğaçlama diyaloga giren, her hafta farklı konuların oynandığı ve karakterlerin sahne arkasında yaşadıklarını reality show mantığı ile birleştiren komedi-reality-tiyatro programı "5'er Beşer" ekran hayatına yeni bir kanalda devam edecek...

Daha Önce ATV'de yayınlanan 5'er Beşer artık Star TV'de yayınlanacak.

Transfer haberini Alper Kul Twitter'da yazdığı şu mesajla duyurdu:

"5'er beser Star Tv'de Mayis ayinda basliyor, sevenlerine duyurulur."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…