5gün oldu hersey daha kotuye gidio unutamıyorum

sarifm

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
87
3
6
35
İstanbul
Arkadaslar 5gün önce konu acmıstım. Beni aldatan birine yeniden kanıp görüşmüştüm. Adamın sevgilisi oldugu halde benimle çıkmıstı. ve çok seviyor gibiydi. yakalayana kadar asla inanmazdım aldatsın. sonra ayrıldık zaten.
O, o kızı esas kız yapmış onla hep devam etti ( bana arada ayrıldıgınıda söylemişti) neticede ayrılsamda hep bi yazısma devam etti hep döndü benide cepte tutmak istemiş anlasılan. ama söylediği seyler seni cok seviyorum sana olan hislerim gercekti, eşeklik ettim beni affet vs. halbüki o kızla ayrılmadan bana bunları demiş. neyse 8ay sonra yuzyuze kabul ettim.çokta seviyorum. okuyanlar varsa diğer konumu bastan anlatıp sıkmak istemem. ogün cokgüzeldiki, ben ne zaman evlilik diyene kadar. mayıs gibi düşünüyorum dedi..sonra o kızı bildiğimi söyledi, bende tabiki çok kötü oldum ve bida asla görüşmeyecegimi söyledim bitirdim . arada bilmediğin seylerde var dedi, ama beni unutamayacagını benim basbaska oldugumu, beni hep görmek istediğini söyledi..tabi yemedim herkezin dediği gibi kızla evlenicek benlede izin versem görüşücek yani.. gözüm acıldı, beni meger hiç sevmemiş, cıktıgımız sürece deli gibi ilgisi sevgisi yalanmıs kabul. o kızı seviyor oda kabul. karar verdim unutmaya. facelere bakmıorum. whatsapdan engelledim, düşünmemeyede calısıyorum ama gecmiyor:((( ogünden beri aksam 6da uyanıyorum sabah yatıyorum. tabi sabaha kadar aglayarak:(( hiç gecmeyecek gibi gelior. sanki o dünya üstü bi warlık bakısı gülüşü yaptıgı espiriler hareketler, kötü anlarını düşünsemde bunlar aklıma gelio
nasıl unutabilirim:( aldatılıp bunu atlatan arkadaslar varmı nasıl :((

Başkasıyla evleneceğini söyleyen adamı unutmak çok kolay bence.
Yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış,bir de yüzüne söylemiş evlenirim de seninle de görüşürüm demiş.
Senin duygularını resmen kullanmış,bu adamın nesini seviyorsun ki?

3. defa aynı konuyu açıyorsun ve bir sürü insan sana bir sürü şey söyledi daha ne söylenebilir, ne duymak istiyosun çok merak ettim...

Başkasıyla evleneceğini söyleyen adamı unutmak çok kolay bence.
Yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış,bir de yüzüne söylemiş evlenirim de seninle de görüşürüm demiş.
Senin duygularını resmen kullanmış,bu adamın nesini seviyorsun ki?

dogru orası işte aşkımın nefrete dönüşmesi gerek mantıklısı ama bitürlü olmuyor bilemiorum napıcam =(

3. defa aynı konuyu açıyorsun ve bir sürü insan sana bir sürü şey söyledi daha ne söylenebilir, ne duymak istiyosun çok merak ettim...

bıktırdım dimi farkındayım:( ama ne kadar kötü yıkılmıs bi halde oldugumu bilseniz :( bilmem belki dedim benim gibi aldatılmış olanlar varsa nasıl unutabildiklerine dairde birşeyler anlatırlar amacıyla actım bu konuyu 3.cüyü

psikolojik destek alabilirsin bence iyi gelir bak hemen unutursun demiyorum tabii ama inan zamanla iyi olcaksin kardeş yıpratma kendini degmez..

duyguları bu kadar abartılı yaşamaya ne gerek var?
whatpsapp'tan engellemiceksin, telefonundan direk sileceksin, yanlış olanı yapmışsın.
kendine acı çektirmek istiyorsan çektirebilirsin tabi, can senin canın.
ama atlatmak istiyorsan tamamen sileceksin. naparsa yapsın.
anlamıyorum, kadınlar bazen gerçekten bilinçli şekilde kendilerine eziyet ediyor...

bak şu kitabı al oku, ne demek istediğimi daha iyi anlicaksın. Robin Norwood, Kadın Çok Severse.
İlişkilerinde kendilerine eziyet edecek erkekleri seçen kadınların neden bunu yaptığını anlatıyor. Ciddi fayda görürsün.

Arkadaslar 5gün önce konu acmıstım. Beni aldatan birine yeniden kanıp görüşmüştüm. Adamın sevgilisi oldugu halde benimle çıkmıstı. ve çok seviyor gibiydi. yakalayana kadar asla inanmazdım aldatsın. sonra ayrıldık zaten.
O, o kızı esas kız yapmış onla hep devam etti ( bana arada ayrıldıgınıda söylemişti) neticede ayrılsamda hep bi yazısma devam etti hep döndü benide cepte tutmak istemiş anlasılan. ama söylediği seyler seni cok seviyorum sana olan hislerim gercekti, eşeklik ettim beni affet vs. halbüki o kızla ayrılmadan bana bunları demiş. neyse 8ay sonra yuzyuze kabul ettim.çokta seviyorum. okuyanlar varsa diğer konumu bastan anlatıp sıkmak istemem. ogün cokgüzeldiki, ben ne zaman evlilik diyene kadar. mayıs gibi düşünüyorum dedi..sonra o kızı bildiğimi söyledi, bende tabiki çok kötü oldum ve bida asla görüşmeyecegimi söyledim bitirdim . arada bilmediğin seylerde var dedi, ama beni unutamayacagını benim basbaska oldugumu, beni hep görmek istediğini söyledi..tabi yemedim herkezin dediği gibi kızla evlenicek benlede izin versem görüşücek yani.. gözüm acıldı, beni meger hiç sevmemiş, cıktıgımız sürece deli gibi ilgisi sevgisi yalanmıs kabul. o kızı seviyor oda kabul. karar verdim unutmaya. facelere bakmıorum. whatsapdan engelledim, düşünmemeyede calısıyorum ama gecmiyor:((( ogünden beri aksam 6da uyanıyorum sabah yatıyorum. tabi sabaha kadar aglayarak:(( hiç gecmeyecek gibi gelior. sanki o dünya üstü bi warlık bakısı gülüşü yaptıgı espiriler hareketler, kötü anlarını düşünsemde bunlar aklıma gelio
nasıl unutabilirim:( aldatılıp bunu atlatan arkadaslar varmı nasıl :((
canım o senın uzerıne bi cizik atmis zaten.. sen niye bu kadar harap ediyosun ki kendini.. sen Kadınsın.. güçlüsün.. senin doğan da var güclü olmak.. harap etme kendini.. nolur.. değmez ! :19::20:

ben daha önce aldatıldım, ayrıntılarını yazıp sıkmayacağım ama çok daha ağır şartlardaydım, senin şu yaşadıkların oyuncak, zaten sonu başından belli birşey
bunu atlatmak için yapabileceğin çok birşey yok
tek önerim: kendini oyala
ve asla sana ulaşmasına izin verme
numaranı değiştir, ortak herşeyden çık, ortamına girme asla
ve sürekli kafanı meşgul et; imkanın varsa sık sık kuaföre git, arkadaşlarınla takıl ve bu konudan bahsetme, sürekli bir aktivite yarat kendine
bikaç hafta sonra hafiflediğini hissedeceksin
sonra da seni gerçekten hakeden bir adam gelip seni o düştüğün çukurdan kurtarıyor zaten:)
son öneri: asla çivi çiviyi söker die biriyle takılma

ben daha önce aldatıldım, ayrıntılarını yazıp sıkmayacağım ama çok daha ağır şartlardaydım, senin şu yaşadıkların oyuncak, zaten sonu başından belli birşey
bunu atlatmak için yapabileceğin çok birşey yok
tek önerim: kendini oyala
ve asla sana ulaşmasına izin verme
numaranı değiştir, ortak herşeyden çık, ortamına girme asla
ve sürekli kafanı meşgul et; imkanın varsa sık sık kuaföre git, arkadaşlarınla takıl ve bu konudan bahsetme, sürekli bir aktivite yarat kendine
bikaç hafta sonra hafiflediğini hissedeceksin
sonra da seni gerçekten hakeden bir adam gelip seni o düştüğün çukurdan kurtarıyor zaten:)
son öneri: asla çivi çiviyi söker die biriyle takılma

Sizinde hikayenizi dinlemek isterim. Suan daha iyiyim kafami biraz dagittim. Gizli nodan aramalar geldi gece iki uc kere. Hala ugrasiyo kendince. Ben nosunu fln sildim . Nettende hic bakmiyorum. Unutmaya calisiyorum yani((

Sizinde hikayenizi dinlemek isterim. Suan daha iyiyim kafami biraz dagittim. Gizli nodan aramalar geldi gece iki uc kere. Hala ugrasiyo kendince. Ben nosunu fln sildim . Nettende hic bakmiyorum. Unutmaya calisiyorum yani((

ben yıllar önce henüz çok da toyken birine fena halde aşık oldum
aldatıldığımı yakaladığım mesajlarla öğrendim, aldığım karşılık romantik bir evlenme teklifi oldu
salak gibi inandım, kabul ettim
daha öğrenciydim ama herşeyi göze aldım, cidden gözüm birşeyi görmüyordu, uyarmaya çalışanlara inanmıyordum,
o mesajların bir yanlış anlama olduğuna inandırmıştı beni
sonrasında çok daha acısını yaşadım; zaten evliymiş; detaylarını öğrendim duygusal bir evlilik değil formalite evliliğiymiş, bir vatandaşlık alma durumu için yurtdışından ama evliymiş nihayetinde
çok zor zamanlar geçirdim inan, sanki hiç hafiflemeyecek gibi geliyor o acı
her sabah gözlerimi onu görürüm umuduyla açıyordum
ama geçti
bitti
senelerce hayatıma kimseyi sokmadım ve şu an bana kötü günleri unutturan, güven veren, harika bir adamla beraberim
umudunu kaybetme yeter

Back
X