5haftalıkta kese boyutlarınız nasıldı bakabilir misiniz lütfen . Doktordan çıktım moralim bozuldu

kutupyildizi123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
215
55
18
5+2 haftalığım adet günüme göre ama ultrasonda 4+6 görünüyormuş kese de 0.82 mm ölçüldü. Doktor kese biraz küçük dedi bi hafta sonra yine gel dedi kalp atışını duymamız önemli falan dedi. Bide progestan verdi. Sizlerin nasıldı bu süreç kızlar yardımcı olabilir misiniz

Herkes benzer süreçler yaşıyor moral bozacak bir şey yok kalp atışı duyana kadar gebelik var denmez o yüzden önemli. Geç döllenme olmuş olabilir kese boyutu şu an için çok anlam ifade etmez.
Bu kadar erken doktora gitmek bu sebeple biraz stresli oluyor benim doktorum ilk muayene için 7. Hafta civarı çağırır.

5+2 haftalığım adet günüme göre ama ultrasonda 4+6 görünüyormuş kese de 0.82 mm ölçüldü. Doktor kese biraz küçük dedi bi hafta sonra yine gel dedi kalp atışını duymamız önemli falan dedi. Bide progestan verdi. Sizlerin nasıldı bu süreç kızlar yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşın yazdığı gibi günü birebir uymama ihtimali çok yüksek çünkü birebir ne zaman döllenme olmuş belli değil şuan panik yapma belki geç döllemedir bu zamandan sonraki kese büyüklüğü daha normal onu takip edersin

Herkes benzer süreçler yaşıyor moral bozacak bir şey yok kalp atışı duyana kadar gebelik var denmez o yüzden önemli. Geç döllenme olmuş olabilir kese boyutu şu an için çok anlam ifade etmez.
Bu kadar erken doktora gitmek bu sebeple biraz stresli oluyor benim doktorum ilk muayene için 7. Hafta civarı çağırır.
Geç döllenme değil baya erken öğrendim gebeliğimi adetime altı gün varken. Doktorum bugün için çağırdığı için gittim. Doktorum konuşma şekli değişikti yani biraz umutsuz gibi konuştu niye öyle oldu anlamadım aslında bu konulara hakimim üzülmemem gerekiyor biliyorum ama dediğim gibi doktor kese çok küçük bi kaç gün geriden geliyor falan dedi progestan verdi bi hafta sonra yine gel dedi

Ultrason baslarda boyke gun oynatıyor bence o sorun degil, benimde oyle oldu. Biraz kaysa mm oynuyor ölçüm degisiyor.
Ornegin ben 17+2 iken doktora gittim bir hafta sonra evde dusunce baska doktora gittim 17+4 olctu yani bir haftada iki gun buyumus gibi. Ben onu dikkaete almadim tabi. Sonra kendi doktoruma gittim onceki olcumden iki hafta gecmisti 19+4 yani gelisme normal çıktı. Yani cihazdan cihaza bile degisiyor

Back
X