Canım bende 10. haftamın içindeyim. 4 haftalıkken kesem göründü. Ama geç döllenme olması durumunda 6. haftada hatta 7. haftada da oluşan bile var. Zaten doktorun seni bu sonuca göre üzmemesi lazım ama sorun şu ki değerin düşük. Yani düşük derken benim 236.65 hcg çıktığı zaman bebeğim 3 haftalıktı. Doktor yinede baktı ve kese yok zaten görünmezde dedi bana git 15 gün sonra gel dedi keseni görelim. Ben karın ağrım nedeniyle 4. haftamı bitirince gittim. hcg değerime tekrar baktık yükselme vardı. Dış gebelik değil dedi. Ultrasyonda baktı kesemi gördü ama bebek daha görünmüyor 15 gün sonra gelin kalp atışınıda dinleriz dedi. 6 hafta 3 günlükken gittik. Keseside büyümüştü bebeğimde yerindeydi ve kalp atışıda vardı. O yüzden sana başka doktora git derim bu değerin 5 haftalık için düşük değer.. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama bizimki nacizane bi tecrübe.. İdrar yolu enfeksiyonuna gelince bende de var o en başından beri hemde hatta ben hamile olduğumu o şikayetle doktora gidince öğrendiğim. Doktorum bana sana hiçbişe yapamam bol bol su içeceksin sıvı gıdalar çok tüket dedi. Zaten seninde sağlıklı gebeliktir de inşaAllah ilerleyen haftalarda bağırsak problemide yaşayacaksın. Sana folik asit başlattı mı ? Bu değere göre senin bulantılarınında başlamış olması lazım. Ve birşey söyleyeyim mi doktor sana 5 haftalıksın desede bebeğin boy ölçüsüne göre belirlenecek. Korkma içini ferah tut canım benim Allah ona bu hayatta yaşamak nasip etmişse ne yapsan boş o zaten dünyaya merhaba diyecek
Ay sen 8 kasımda yazmışsınnnn :)) ne oldu sonuç bize hayırlı haberlerini verirsin inşAllah
Senin bebişin benim bebişten 5 haftacık büyük Allah sağlıklı olmalarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) bulantılar bende de çok özellikle sabahları. Ama ilaç kullanmamaya gayret ediyorum. Avokado yiyebilirsin internetten araştır faydaları arasında bulantı kesmede var. Hamilelik döneminde iyiymiş yemek. Tabi tadı çok kötü ama ben mecburen 1 tane yedim ve iyi geldi. Folik asit ihtiyacı açısındanda iyi bi besinmiş.. :)
Evt 5 hafta öndeAllahım herkesin yardımcısı olsun inş.saglık lı eli ayağı düzgün.benim bulantılarım aşırı gece gündüz hani ne yapsak durmuyor doktorum mecbur kaldı asırı kilo kaybı var.hatta suan bile serumla duruyorum bulantımı engellemek icin