5inci gun embryo karın gerginligi belirti olabilir mi

Emelguclu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
92
52
88
35
Merhaba 31 mayista 5inci gun iki embryo transferi oldum test günüm 10 haziran 2023. Hicbir belirtim yok. Sadece alt karnımın gergin olduğunu hissediyorum ve yürürken (eger hamileysem bebeğe birsey olmasin endişesi ile) hafif kambur yürüyorum. Duz yürümeye kalktigimda alt karnim gergide kalıyor gibi hissediyorum. Boyle bir durum yaşayıp hamilelik belirtisi olabilir diyen var mi merak ettim. Googlede bulamadim. Bulduklarimda genelde ileri hamilelikte yasadigini soyluyorlar

Progestron hormonu yapıyor birçok etkiyi aslında. Fitil olarak mi kullanıyorsunuz iğne olarak mi

Perşembe günü yumurta toplanacak sigara içmemem gerekiyor stresten dHa çok içesim var
Bu işlem çok zor mu ölüyorum korkudan napıcam sigara işini nolur bşeyler diyim bana ya

Perşembe günü yumurta toplanacak sigara içmemem gerekiyor stresten dHa çok içesim var
Bu işlem çok zor mu ölüyorum korkudan napıcam sigara işini nolur bşeyler diyim bana ya
Yumurta toplama işlemi bu tedavinin en ennnnn kolay tarafı hiç bişey duymuyorsun narkoz veriliyor uyandığında yatağında seni aldıkları yerde oluyorsun boşa sigara içme isteği oluyorsun transfer biraz sıkıntılı oda idrara sıkışık olup ayık olman bunu hissetmen rahat ol lütfen 9 kez tüp bebek yaptıran biri olarak söylüyorum stres iyi olmuyor olumsuza götürüyor ve öylede oldu.. Hayırlısı olsun size

Hiç kasma kendini rahat bırak vucudunu ne kadar rahat okadar iyi belirti arama son güne kadar tüm belirtileri yaşadım kasık ağrısı bel ağrısı karında gerginlik ama negatif diyeceğim rahat bırak kendini çok kasma çokda takma oluruna bırak çünkü öyle yapanların pozitif oluyor canım.. Hayırlısı olsun hakkında güzel haberleri alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…