Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6+0 dayım bebeğin kalp atışını duyduk ama kese küçük :(
6+0 dayım bugün bebeğimin kalbi atıyor iyi durumda dedi doktor yolk keseside istenilen büyüklükteymiş fakat kese küçük dedi kese 12.5 mm bebek 3.8 mm böyle olup gebeliği sağlıklı devam eden var mı ?
6+0 dayım bugün bebeğimin kalbi atıyor iyi durumda dedi doktor yolk keseside istenilen büyüklükteymiş fakat kese küçük dedi kese 12.5 mm bebek 3.8 mm böyle olup gebeliği sağlıklı devam eden var mı ?
Bebeğiniz kaç milimmiş ozaman. Vala bana prograf verdi kese üzerinde durmamız lazım dedi. Prografta organ naklinden sonra organları vücudun kabul etmesi için kullanılan ilacmis netten baktım.
Bebeğiniz kaç milimmiş ozaman. Vala bana prograf verdi kese üzerinde durmamız lazım dedi. Prografta organ naklinden sonra organları vücudun kabul etmesi için kullanılan ilacmis netten baktım.
Maşallah canım ne güzel tadını çıkar bazı doktorlar tedirgin edebiliyor insanı bizde pinpirik oluyoruz doğal olarak nasil iyi mi vs diye elimizde Degil
Naptınz geliştmi kese bn 7 haftalık hamileyim doktor dedi kese küçük kalmış bebeğin gelişimi iyi kalp atışı da iyi ama bebeğe göre kese küçük bir hafta sonra kontrole gel dedi böyle olup kalbi durabiliyormuş çok korktum sizde durum ne oldu acaba
Canım merhaba ben 8. Haftamdayım kesemin gelişmediğini söyledi doktorum bebek gelişini iyi ama kesesi küçük sizde durum nedir benim yarın sabah kontrolüm var çok korkupyurm