6+0 dayım bebeğin kalp atışını duyduk ama kese küçük :(

Misirli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
28
7
1
36
6+0 dayım bugün bebeğimin kalbi atıyor iyi durumda dedi doktor yolk keseside istenilen büyüklükteymiş fakat kese küçük dedi 😔 kese 12.5 mm bebek 3.8 mm böyle olup gebeliği sağlıklı devam eden var mı ?

Bizim temmuz annelerinde vardı
Bir sorun olmadı bildiğim kadarıyla
Her sey yolunda

6+0 dayım bugün bebeğimin kalbi atıyor iyi durumda dedi doktor yolk keseside istenilen büyüklükteymiş fakat kese küçük dedi 😔 kese 12.5 mm bebek 3.8 mm böyle olup gebeliği sağlıklı devam eden var mı ?
Nasil küçük ya benim 6 haftada 12,4 tü gayet sağlıklı ne alaka 7. haftada kese kocaman olmuştu
yolk var bebek var kalp atışı var 12.5 te normal ya

Ya bilmiyorum arkadaşım işte ne bileyim doktor bebeğe göre kese küçük dedi yani. Siz şuan mi 6 haftalıksiniz

Ya bilmiyorum arkadaşım işte ne bileyim doktor bebeğe göre kese küçük dedi yani. Siz şuan mi 6 haftalıksiniz
Yok ben 9. Haftadayım suan
6. Hafta ultrasonumdan baktim hatta 12.4 mm bana doktor hiçte kucuk filan demedi

Bebeğiniz kaç milimmiş ozaman. Vala bana prograf verdi kese üzerinde durmamız lazım dedi. Prografta organ naklinden sonra organları vücudun kabul etmesi için kullanılan ilacmis netten baktım.

6+0 artık 7. Hafta sayıldığı için sanırım küçük dedi 🤷
Hızla büyür o canım morelini bozma canını sıkma psikoloji cok önemli
Ağrın sizin lekelenmen yoksa korkma
Allahım sağlıkla ilerletsin insallah

Bebeğiniz kaç milimmiş ozaman. Vala bana prograf verdi kese üzerinde durmamız lazım dedi. Prografta organ naklinden sonra organları vücudun kabul etmesi için kullanılan ilacmis netten baktım.
Nokta kadar görünüyor demişti ölçmemişti bile bebeği tam 6+0 da

Hızla büyür o canım morelini bozma canını sıkma psikoloji cok önemli
Ağrın sizin lekelenmen yoksa korkma
Allahım sağlıkla ilerletsin insallah
İnşallah teşekkür ederim hiçbir şikayetim yok. Ağrı vs. Kalp atışı 117 öyle güzel atiyorduki insan ne hissedecegini bilemiyor 😍

İnşallah teşekkür ederim hiçbir şikayetim yok. Ağrı vs. Kalp atışı 117 öyle güzel atiyorduki insan ne hissedecegini bilemiyor 😍
Maşallah canım 😍ne güzel tadını çıkar bazı doktorlar tedirgin edebiliyor insanı bizde pinpirik oluyoruz doğal olarak nasil iyi mi vs diye elimizde Degil 🤷🏻‍♀️

Naptınz geliştmi kese bn 7 haftalık hamileyim doktor dedi kese küçük kalmış bebeğin gelişimi iyi kalp atışı da iyi ama bebeğe göre kese küçük bir hafta sonra kontrole gel dedi böyle olup kalbi durabiliyormuş çok korktum sizde durum ne oldu acaba

Canım merhaba ben 8. Haftamdayım kesemin gelişmediğini söyledi doktorum bebek gelişini iyi ama kesesi küçük sizde durum nedir benim yarın sabah kontrolüm var çok korkupyurm

Back
X