Bazen doktorlar muayene sonrası kanama olabilir diyorlar da nasıl bir kanama yoğun mu yoksa küçük bir damla falan mı? Bazen tahriş falan olduğunda da kanıyormuşKizlar keseyi normal goremedik alttan muayene oldm keseyi gorduk bebek henuz yok kesede 15 gun snra gel dedi neyse eve geldm kanama oldu ama gecti su an korkuyorum. Bunu yasayan var mi normal mi?? Cok panigim lutfen yazin agladim
Beni uyarmadilar şok yasadim şahsen aglamaktan helak oldum. Ya hani adet olunca ilk oldugun gun silersin peceteye boyle yogun gelir ya oyel bi geldi silince noluyor dedm. Snra gecti gelmedi. Devami gelrdi dimi dusuk olsa ya da agrim olrdu dimi ya korkuyormBazen doktorlar muayene sonrası kanama olabilir diyorlar da nasıl bir kanama yoğun mu yoksa küçük bir damla falan mı? Bazen tahriş falan olduğunda da kanıyormuş
Belki yerleşme kanamasıdırBeni uyarmadilar şok yasadim şahsen aglamaktan helak oldum. Ya hani adet olunca ilk oldugun gun silersin peceteye boyle yogun gelir ya oyel bi geldi silince noluyor dedm. Snra gecti gelmedi. Devami gelrdi dimi dusuk olsa ya da agrim olrdu dimi ya korkuyorm
Geçmiş olsun. Hemen doktora haber verin ve mutlaka gidin. İlaç verebilirler. Kaç haftalık hamilesiniz?Kizlar keseyi normal goremedik alttan muayene oldm keseyi gorduk bebek henuz yok kesede 15 gun snra gel dedi neyse eve geldm kanama oldu ama gecti su an korkuyorum. Bunu yasayan var mi normal mi?? Cok panigim lutfen yazin agladim
Siz doktorunuza bir danışın 7 haftalıkken benim de kahverengi lekelenmem oldu doktor bir ilaca başlattı hala kullanıyorumBeni uyarmadilar şok yasadim şahsen aglamaktan helak oldum. Ya hani adet olunca ilk oldugun gun silersin peceteye boyle yogun gelir ya oyel bi geldi silince noluyor dedm. Snra gecti gelmedi. Devami gelrdi dimi dusuk olsa ya da agrim olrdu dimi ya korkuyorm
Geçmiş olsun. Hemen doktora haber verin ve mutlaka gidin. İlaç verebilirler. Kaç haftalık hamilesiniz?
Bu arada vajinal muayene bu kadar kanamaya neden olmaz ki olsa bende olurdu ve bütün doktorlar bunu yapmazdı. Sakin olun. Birikmiş kanı atmış olabilir rahim.
Aradim sordum doktoru muayenedendir demedi ama degil de demedi. Sadece yoruldun mu bugun falan sorular sordu snra progestan al dedi kullanmaya basla dedi dusuk tehlikesi icin icilirmis o galiba. Yani ciddi bir sey olsaydi kanama devam ederdi dimi? Agrim da yok cok korktum. Anksiyetik de bir insanim.Siz doktorunuza bir danışın 7 haftalıkken benim de kahverengi lekelenmem oldu doktor bir ilaca başlattı hala kullanıyorum
İnşallah bir şey olmayacaktırAradim sordum doktoru muayenedendir demedi ama degil de demedi. Sadece yoruldun mu bugun falan sorular sordu snra progestan al dedi kullanmaya basla dedi dusuk tehlikesi icin icilirmis o galiba. Yani ciddi bir sey olsaydi kanama devam ederdi dimi? Agrim da yok cok korktum. Anksiyetik de bir insanim.
Kanama sadece vajinal muayeneden snra eve gelince gordum peceteye silince baya geldi snra durdu gelmedi baska 6+0 dayim. Cok sukur almissiniz kucaginiza rabbim saglik ve huzur versin.İnşallah bir şey olmayacaktır
Benim de 6+0 da pıhtılı, yoğun, kırmızı kanamam oldu ve sağlıkla çok şükür doğum yaptım. Progestanı mutlaka kullanın.
Benim başka sebeplerden de nerdeyse 6 ayım kanamayla geçti. Bazen her gün vajinal muayene olduğum oluyordu.
Kanamanız durdu mu? Bir de kaç haftalıksınız?
AminnKanama sadece vajinal muayeneden snra eve gelince gordum peceteye silince baya geldi snra durdu gelmedi baska 6+0 dayim. Cok sukur almissiniz kucaginiza rabbim saglik ve huzur versin.
Bir çok insanda yerleşme kanaması tarzı kanamalar olabiliyor ama sizin kırmızı renkte kanamanız olmuş sanırım. Doktorunuz nasıl muayene etmeden telefonla ilaç al kullan diyebilir anlamadım. Bence doktorunuzu değiştirin. Benim doktorum kanaman ya da lekelenmen olursa gece de olsa acile gel demişti gebeliğimin başlarında hep.Aradim sordum doktoru muayenedendir demedi ama degil de demedi. Sadece yoruldun mu bugun falan sorular sordu snra progestan al dedi kullanmaya basla dedi dusuk tehlikesi icin icilirmis o galiba. Yani ciddi bir sey olsaydi kanama devam ederdi dimi? Agrim da yok cok korktum. Anksiyetik de bir insanim.
Anladim yani elbette insan ilk bunu soruyor ama daha kesede bebek gorunmedi 6+0 oldum. Nasil muayene edebilir ki yeniden? Yani hani dusugu anlamak icin ya iki gune bi beta bakilacak ya da bekleyerek bebegi gormek gerekecek. Ben de bekliyorum bi kac gun snra gidicem doktora yeniden. Kanamam devam etmedi cok sukur gece gece uyandm baktim. İnsallah kalp atisini da duysam rahatlicamBir çok insanda yerleşme kanaması tarzı kanamalar olabiliyor ama sizin kırmızı renkte kanamanız olmuş sanırım. Doktorunuz nasıl muayene etmeden telefonla ilaç al kullan diyebilir anlamadım. Bence doktorunuzu değiştirin. Benim doktorum kanaman ya da lekelenmen olursa gece de olsa acile gel demişti gebeliğimin başlarında hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?