- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 35
- Konu Sahibi ZeynepBetulll
-
Doktor sehir dışında da o yuzden oyle soyledi sanirim. 1 ay sonra 11. Hafta oluyor bana gec gibi geldiBelirtilerin olması için henüz çok erken ama 1 ay kontrol için uzun normalde 10 gün sonra çağırmaları gerekir sen 10 gün sonra bi daha baktır
Haklisiniz zaten meraktan dayanamayacak gibiyimDaha görülmesi için erken olabilir de 1 ay çok uzun bir süre 2 hafta sonra falan gidin siz.
Yaa.. 8+1 bana umut verdi. Bebegi ne zaman gördüğünüzü hatırlıyor musunuz peki?Kalp atışını biz 8+1 de görebildik. Acele etmeyin. İnşallah sağlıkla devam eder
Geç tabi ki, baska doktora gidin mutalaka; sizin açınızdan bir sıkınti yaratmaz bu durum ama ne diye onca zaman kuşkuyla bekleyeceksiniz ki?Doktor sehir dışında da o yuzden oyle soyledi sanirim. 1 ay sonra 11. Hafta oluyor bana gec gibi geldi
Gercekten oyle dayanamam sanirim gideceğim haftayaGeç tabi ki, baska doktora gidin mutalaka; sizin açınızdan bir sıkınti yaratmaz bu durum ama ne diye onca zaman kuşkuyla bekleyeceksiniz ki?
Önce kalp atışını duyduk. O yeterli zaten. Sonra da 4 hafta geçince gitmiştik daha miniciti tabii ki:)Haklisiniz zaten meraktan dayanamayacak gibiyim
Yaa.. 8+1 bana umut verdi. Bebegi ne zaman gördüğünüzü hatırlıyor musunuz peki?
Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese hayirla guzellikle nasip etsin
Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin :) cok tatli. Dogumunuza da az kalmis. Hayirla guzellikle kucaginiza alirsiniz insallahÖnce kalp atışını duyduk. O yeterli zaten. Sonra da 4 hafta geçince gitmiştik daha miniciti tabii ki:)
Yaa ne kadar guzell insallah saglikla oluşsun büyüsün bebeginiz. Beraberce gun sayalimGeçen perşembe kanamalı şekilde başvurduğum hastanede az kalsın kürtaj yapılıyordu bana. Bugün tam 6+2 haftalık gebeyim o akşam hiçbir işlem yaptırmayın bambaşka bir doktora göründüm bu sabah.
Hassas bir ultrasonla kese de yolk sac da göründü.
Muhakkak başka bir hekim görüşüne başvurun güzel haberlerle inşallah
Yaa ne kadar guzell insallah saglikla oluşsun büyüsün bebeginiz. Beraberce gun sayalimdoktordan doktora cok farkediyor demek ki. Tesekkur ederim umut veren mesajiniz için
Çok teşekkür ederimTesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin :) cok tatli. Dogumunuza da az kalmis. Hayirla guzellikle kucaginiza alirsiniz insallah
Insallah duyarsınız. Yolk sac göründüyse insallah bebeğiniz de orada demektirBende 7 hafta olmasi lazimdi ama bir hafta geri de gorundu birde yolk sac da gozuktu minik daha haftaya kalp atesi icin cagirdi insallah onu da duyarizhakkimza hayirlisi
Aynen canim insallahInsallah duyarsınız. Yolk sac göründüyse insallah bebeğiniz de orada demektir
Muhtemel dogum tarihimiz ayniymis Rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?