6+2 bebek görünmüyor

ZeynepBetulll

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
610
950
103
35
Merhaba arkadaslar. 6+4teyim bugun. 6+2 de ilk doktor muayenemi oldum. Kese karindan gorundu ama bebek gorunmedi. Alttan muayene etti ve yine bebek gorunmedi ama kosede sanki birsey var cok minik gibi dedi. 1 ay sonra gel dedi. Iki meselede takildim. Birincisi bu sekilde olup sonradan bebegi goren saglikli ilerleyen varsa icime su serpersiniz, biraz umutlarim sönüyor gibi. Çünkü hic belirtim de yok.
Ikincisi de bebegin gelisimi durduysa veya hic bebek olusmadiysa 1 ay sonrasi anne için tehlikeli olabilir mi? Simdiden tesekkurler

Kalp atışını biz 8+1 de görebildik. Acele etmeyin. İnşallah sağlıkla devam eder

Daha görülmesi için erken olabilir de 1 ay çok uzun bir süre 2 hafta sonra falan gidin siz.
Haklisiniz zaten meraktan dayanamayacak gibiyim
Kalp atışını biz 8+1 de görebildik. Acele etmeyin. İnşallah sağlıkla devam eder
Yaa.. 8+1 bana umut verdi. Bebegi ne zaman gördüğünüzü hatırlıyor musunuz peki?
Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese hayirla guzellikle nasip etsin

Geçen perşembe kanamalı şekilde başvurduğum hastanede az kalsın kürtaj yapılıyordu bana. Bugün tam 6+2 haftalık gebeyim o akşam hiçbir işlem yaptırmayın bambaşka bir doktora göründüm bu sabah.
Hassas bir ultrasonla kese de yolk sac da göründü.
Muhakkak başka bir hekim görüşüne başvurun güzel haberlerle inşallah

Haklisiniz zaten meraktan dayanamayacak gibiyim

Yaa.. 8+1 bana umut verdi. Bebegi ne zaman gördüğünüzü hatırlıyor musunuz peki?
Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese hayirla guzellikle nasip etsin
Önce kalp atışını duyduk. O yeterli zaten. Sonra da 4 hafta geçince gitmiştik daha miniciti tabii ki:)

Yaa ne kadar guzell insallah saglikla oluşsun büyüsün bebeginiz. Beraberce gun sayalim doktordan doktora cok farkediyor demek ki. Tesekkur ederim umut veren mesajiniz için

Bende 7 hafta olmasi lazimdi ama bir hafta geri de gorundu birde yolk sac da gozuktu minik daha haftaya kalp atesi icin cagirdi insallah onu da duyariz hakkimza hayirlisi

Bende 7 hafta olmasi lazimdi ama bir hafta geri de gorundu birde yolk sac da gozuktu minik daha haftaya kalp atesi icin cagirdi insallah onu da duyariz hakkimza hayirlisi
Insallah duyarsınız. Yolk sac göründüyse insallah bebeğiniz de orada demektir
Muhtemel dogum tarihimiz ayniymis Rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…