Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkutmayin kendinizi ben belki ilk 3 ayda 1 litre kan kaybetmişimdir. Hcg pozitif ciktiginda 3 aya kadar lekelenme, foşur foşur kanama, adet gibi kanama falan hepsini yaşadim. Oğlum saglicakla dogdu çok şukurKızlar keseyi gördük 5 haftalıkken gayet normal iyiydi yarın kalp atısı için gidicez ama lekelenmem başladı bu durum normal mi ne yapmam lazım
6.haftada lekelenme olabilirmiş canım kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorum ki kırmızı bile olup da sorunsuz sağlıkla ilerliyor çoğu gebelik. Progestan kullanıyorsan bol bol dinlen stres yapma Allah'ın izniyle bir şey olmazKızlar keseyi gördük 5 haftalıkken gayet normal iyiydi yarın kalp atısı için gidicez ama lekelenmem başladı bu durum normal mi ne yapmam lazım
Progestron fitil iğne estoferm kullanıyorum ona ragmen lekelenme olunca şaşırdım6.haftada lekelenme olabilirmiş canım kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorum ki kırmızı bile olup da sorunsuz sağlıkla ilerliyor çoğu gebelik. Progestan kullanıyorsan bol bol dinlen stres yapma Allah'ın izniyle bir şey olmaz
6.haftada vücudun ürettiği hormon plasentaya devrediliyormuş o arada lekelenme olabilirmiş duyduğum kadarıyla. Ama şiddetli bi ağrı eşliğinde kırmızı kan görürsen doktora gitmen gerek acil olarak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımProgestron fitil iğne estoferm kullanıyorum ona ragmen lekelenme olunca şaşırdım
Çok sağolun güzel yorumunuz için rahatladım yarın sabah kontrolüm vardı Allah sizden razı olsun6.haftada vücudun ürettiği hormon plasentaya devrediliyormuş o arada lekelenme olabilirmiş duyduğum kadarıyla. Ama şiddetli bi ağrı eşliğinde kırmızı kan görürsen doktora gitmen gerek acil olarak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ayni bende bunu yasadim kontrolden bir gun once acik pembe akintiyla karisik bi lekelenme oldu plasenta shift diyolar adina doktorum oyle soyledi plasenta islev hale gelince hormonlardaki dalgalanma sonucu olabiliyomus.Kızlar keseyi gördük 5 haftalıkken gayet normal iyiydi yarın kalp atısı için gidicez ama lekelenmem başladı bu durum normal mi ne yapmam lazım
Ne demek hepimizden razı olsun RabbimÇok sağolun güzel yorumunuz için rahatladım yarın sabah kontrolüm vardı Allah sizden razı olsun
Yani normal durum kendi geçtiAyni bende bunu yasadim kontrolden bir gun once acik pembe akintiyla karisik bi lekelenme oldu plasenta shift diyolar adina doktorum oyle soyledi plasenta islev hale gelince hormonlardaki dalgalanma sonucu olabiliyomus.
Evet evet hatta ilerleyen vakit icin inatci bir kanama pihtili bir kanaman yoksa fazla ustune dusme gel tabi kontrol edelim ama bizi korkutan inatci kanamalar demisti.Yani normal durum kendi geçti
Çook sağolun içime su serptiniz iyi ki varsınızEvet evet hatta ilerleyen vakit icin inatci bir kanama pihtili bir kanaman yoksa fazla ustune dusme gel tabi kontrol edelim ama bizi korkutan inatci kanamalar demisti.insallah sag salim gorursun yarin guzel haberlere
![]()
Canim ben de yarın kalp atışı için gideceğim ve bugün kırmızı pembe kan geldi, proluton vurulup geldik eve, 7+,lerdeyim sanırım inşallah yarın kalp atışlarını duyarız, hafif kasıkta ara ara sancı oluyor onun haricinde kanama durdu gibi gelmiyor.Kızlar keseyi gördük 5 haftalıkken gayet normal iyiydi yarın kalp atısı için gidicez ama lekelenmem başladı bu durum normal mi ne yapmam lazım
Cok sukur canım biz de duyduk bugün , kanama alanı da gormedi olabilir dediKızlar çok şükür kalp atışını duyduk darısı tüm bekleyenlerre Allah kolaylıjlar versin inş
Hep böyle boşa tedirgin olalım güzel geçsin inşCok sukur canım biz de duyduk bugün , kanama alanı da gormedi olabilir dedi![]()
Aynısını dün yaşadım. Bu yorum işin sağ olunAyni bende bunu yasadim kontrolden bir gun once acik pembe akintiyla karisik bi lekelenme oldu plasenta shift diyolar adina doktorum oyle soyledi plasenta islev hale gelince hormonlardaki dalgalanma sonucu olabiliyomus.
Bendede oldu bol bol dinlenın doktora söyleyin progestan veriyorAynısını dün yaşadım. Bu yorum işin sağ olunbugün de akıntımda azıcık görünür görünmez kahverengi leke vardı azıcık korkuyordum.
![]()
Perşembe günü gideceğim söyleyeyim o zamanBendede oldu bol bol dinlenın doktora söyleyin progestan veriyor