6+2 haftalık hamileyim belirtiler normal mi?

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
18
34
düşük riskim olduğundan yatıyorum 2 kez iğne vuruldum progestan kullanıyorum günde 3 defa.

3 gündür kasıklarım ağrıyor ama kanamam durdu. Göğüslerimde acı vardı ama o acı gitti.
Mide bulantım yok düşük tansiyonum var.

Özellikle göğüslerim çok küçük büyüyor sanmıştım ama acı durdu ben meleğimi nasıl doyuracağım küçük derken hemen hemen hiç hiç yok.

Tatlım dr gözetiminde misin şu an?
İğneler ve ilaç özellikle rahimdeki kasılmaları dolayısıyla düşüğü engellemek için ama mide bulantısı falan artması lazım progestan bulantıyı arttırıp baş dönmesi yapar.drunla bir görüş derim bu belirtilerle ilgili...

Eğer dr gözetimindeysen yani bebiş sağlıklı ise göğüslerin için endişe etme, gebelik boyunca en az 2 beden büyüyecekler ve doğumdan sonra da sütle dolacak zaten,
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun bebişin

Ayy yeni üyeyim sistemi çözemedim henüz

Evet canım doktor gözetimindeyim hatta öğreneli bir hafta oldu ben tam 4 kez gittim doktora evhamımdan dolayı :)

En sonunda doktor bana 7.haftanın ilk gününde gel deyince kaldım böyle.

Bir şey yoktur yani değil mi? Allahın izniyle bebeğimi kucağıma almalıyım, tek yumurtalıkla hamile kaldım 1 buçuk ayda şoklardayım

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim

Ederim cnm bnde biraz evhamlıyım. Bnmde bebeğim mucize gibi geldi eşimde ve bn de problem vardı kendiliğinden oldu. Kan uyuşmazlığı var onu kafaya takıyorum. 7 haftadan da kalp atışını duyarsın

Ben de sana dua edeceğim. Kaçıncı haftandasın? Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

Hayır önümüz de ki hafta duyacak mışım doktorum öyle dedi. Bi an önce duysam da rahatlasam :/ sen duymuşsundur dimi?

İnşallah, şey kabızlık var bende bu aralar ıkınma düşüğe sebep olur mu? Zaten tehlikem var ya? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…