6+2 kanama

Ufkshn123

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
377
74
13
27
Selam kızlar 6+2 de yoğun ve pıhtılı bi kanama yaşadım ikiz gebeliğim var 1 kesenin arkasında 2 cm lik kanama alanı vardı 2 gün hastanede yattım geçen hafta cumartesi günü hastaneden cıktım,bugüne kadar ufak ufak kahverengi lekelenmem oluyordu ama dün gece regl olmış givi fazla kahverengi leke geldi,sabaha kadar ve bugün aksama kadar az az geliyordu şimdi yine fazla gelmeye başladı yani artık kan mı leke mı ayırt edemiyorum stres yaptım ya daha önce yaşayan bar mı

Merhaba, geçmiş olsun. İnşallah bir an önce durur kanama ve sağlıkla ikisini de kucağınıza alırsınız
6+0 da yoğun, kırmızı ve pıhtılı kanama yaşadım. Doktorum İlaçlarımı tekrar düzenledi. Bir süre sonra kahverengiye dönmüştür.
İlaç verdiler mi?

Sanırım doktorunuza haber verdiniz.
Kırmızı ve aktif kanama olmadığı sürece doktorlar çok da sorun olarak görmüyor galiba. Bana da öyle yapmışlardı.

Hatta ben daha sonra plesenta previadan dolayı aktif ve yoğun kırmızı kanama nedeniyle 10 gün hastanede yattım. Kanamam kahverengiye dönünce hastaneden taburcu ettiler. Tekrar kırmızı olursa hemen gelirsin demişlerdi.

Zaten tüp bebek olduğu için günde 2 kez progestan iğne 3 kez de profestan fitil kullanıyorum o yüzden ek bişey vermedi zaten hala tüp benek doktprum takip ediyor beni

37 haftalık oldum. Ben çok uzun süre kanama yaşadım. Aylarım kanama ile geçti
Yaa az kalmış cok sevindim,cok basındayım yolun ve bu korkuyla nasıl 9 ayı dolduruxam diye düşünüyorum tuvalete korkarak gidiyorum en iyi siz anlarsınız beni

Yaa az kalmış cok sevindim,cok basındayım yolun ve bu korkuyla nasıl 9 ayı dolduruxam diye düşünüyorum tuvalete korkarak gidiyorum en iyi siz anlarsınız beni
Anlamaz mıyım... Ben de korkardım her tuvalete gidişimde.
İnşallah sizinki de geçecek

Benim kanama alanı daha da büyüktü bu arada. Bebek büyüdükçe o kanama alanı yok olacak demişti bana.
Kalp atışlarını dinlediniz mi?

Evet en son gecen hafta cumartesi hastaneden cıkarken dinledik ikisini de,kanama alanı baya büzüşmüş küçülmüş,rahim ağzın Kapalı dedi,arkasında kanama olan bebeğinde kalp ritmi iyi azalmamış bişey olsaydı azalırdı demişti doktprum

Kalp atışları iyiyse inşallah sağlıkla ilerleyeceklerdir bizim için kalp atışları önemli demişti.
Zamanla daha da küçülecektir kanama alanı.
Rahim ağzınızın iyi olması da güzel

Kalp atışları iyiyse inşallah sağlıkla ilerleyeceklerdir bizim için kalp atışları önemli demişti.
Zamanla daha da küçülecektir kanama alanı.
Rahim ağzınızın iyi olması da güzel
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim,aslında 1 haftadır iyiydim full yatıyorum zaten lekeler azdı,2 gündğr ara ara çok gelince korktum istemsiz,Allah bidaha yaşatmasın daha nohut kadarlar ama anne olmak çok zormuş bişey olucak onlara diyr aklım cıkıyor

Rica ederim siz sürekli dinlenin, eğilmeyin, bir yere uzanmayın... İş yapmayın.
Kahverengi kanama genelde içeride birikmiş eski kan oluyor. Aktif kanama kırmızı olurmuş.
Aminn gerçekten çok zormuş. Hastanede yatarken doktorlar gelirdi, bir şeyler söylerdi. Boğazım düğümlenirdi de ağlamaya korkardım bebek etkilenmesin diye.

Bi de bilirsiniz tüp bebek olunca eksta bi korku sonucra bu kadar emek uğraş var,inşallah bebeğinizi,bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza alırız,eminim kucağımıza alıp kokladığımız an bu korkularımızı yaşadıklarımızı unutucaz

Aynen öyle. Zor elde edilen gebelikler olduğu ve süreç de yıpratıcı olduğu için daha da kaygılı olabiliyoruz.
Aminn inşallah sağlıkla gelecekler ve söylediğiniz gibi bu yaşadıklarımızı unutucaz
Siz de kafanızı dağıtmaya çalışın.
Film falan izleyin...
Dua edicem size zaten bu yolda emek veren herkese aklıma geldikçe dua ediyorum.

Zaten aksama kadar yattığım içim dizi film izliyorum mecbur Allah razı olsun bende size dua edicem inşallah bebeğinize zamanında,sağlıklı,kolaylıkla kavuşursunuz,benim yerime de koklayın

Zaten aksama kadar yattığım içim dizi film izliyorum mecbur Allah razı olsun bende size dua edicem inşallah bebeğinize zamanında,sağlıklı,kolaylıkla kavuşursunuz,benim yerime de koklayın
Aminn teşekkür ederim sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…