6+2 kese var bebek yok :(

ysnysn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
226
110
53
Dun doktoruma gittim. Bi onceki haftaya gore kesem buyumus ama ici bomboss. Durumu anlatti gec dollenme ya da sagliksiz bebek vucut gelismesini engelliyo dedi. 2 gundur araliksiz agliyorum. Resmen yıkıldım. Klomen ve estrofem kullanarak 2. Ayımda hamile kaldım. Benim durumumda olan ve sonrasında bebeği gören var mı? Çok üzgünüm çok:KK61:

2. Ayım derken 2 aydır mı istiyodun hemen oldu eğer öyleyse üzülme hayırlısını iste insanlar senelerce istiyo olmuyo

Canım bu durumun normal olduğunu söylüyorlar bazi kişiler 12 haftaya kadar bebeği görmemiş ayrıca yolk sac var mıydı hem önemli olan kalp atışları 8. Haftada duyarsınız inşallah aklına olumsuz getirme ben çok olumsuz düşündüm olumsuz oldu boş gebelikten 2. Ayimda kürtaj oldum içinı ferah tut

Dun doktoruma gittim. Bi onceki haftaya gore kesem buyumus ama ici bomboss. Durumu anlatti gec dollenme ya da sagliksiz bebek vucut gelismesini engelliyo dedi. 2 gundur araliksiz agliyorum. Resmen yıkıldım. Klomen ve estrofem kullanarak 2. Ayımda hamile kaldım. Benim durumumda olan ve sonrasında bebeği gören var mı? Çok üzgünüm çok:KK61:
Arkadasimin 9. Haftada olustu az daha kurtaj yapcaklardi istemedi bekledi ve olustu ayricada daha erken sabirli ol hemen kürtaj diyenlerin pesinden gitme forumda öyle saģlıkli bebeklerinden olanlar var canim sen güclu ol korkacak bisey yok olusur bebegin insallah sabirla bekle

En önemli belirti yolk sac. Eğer o varsa bebek de görünür merak etmeyin. Boş gebelikte yolk sac olmuyor. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsun.

Canım kendini üzülerek yorma stres yapma daha erken görünmemiş olabilir bazı durumlarda hemen gmrünmeyebiliyor benimde kese oluşumunu çok geç görmüşlerdi ama bugün bebeği gördük Allah a şükür

ayniiii durumdayız 6 haftalik oldum dün tam ve hastaneye gittim ve kese disinda bisey görülmedi kalp atisi da duyamadik :(( bende cok korkuyorum

ayniiii durumdayız 6 haftalik oldum dün tam ve hastaneye gittim ve kese disinda bisey görülmedi kalp atisi da duyamadik :KK43:( bende cok korkuyorum
Vajinal mi baktı? Benim de 6 haftada sadece kese göründü 1 hafta sonra yani dün 7. haftada bebek ve kalp atışı görüldü. Ben vajinal baktırmadım ama.

Vajinal mi baktı? Benim de 6 haftada sadece kese göründü 1 hafta sonra yani dün 7. haftada bebek ve kalp atışı görüldü. Ben vajinal baktırmadım ama.
burda almanyada yani hep alttan bakiliyor alltan bakti dün ve bisey goremedi keseyi gördü ve fruchtblase turkcesi ne bilmiyorum ama hani bebek suyun icinde oliyor ya onu gördü

burda almanyada yani hep alttan bakiliyor alltan bakti dün ve bisey goremedi keseyi gördü ve fruchtblase turkcesi ne bilmiyorum ama hani bebek suyun icinde oliyor ya onu gördü
Belki geç döllenme olmuştur ve kese boyutu henüz küçüktür. Ondan da görünmez canım. Stres o kadar etkili. Kendini üzme. Her şey olacağına varıyor. Bunları dört kez bebeğini kaybetmiş biri olarak diyorum. Hep çok stres yaptım ama kaybetmek kader de varsa ne yapsan gidiyor. Eğer nasibi varsa istersen hopla zıpla yine düşmüyor. Bak ne güzel hamile kalmışsın demek ki doğurgan birisin. Allah korusun bunu kaybetsen hemen yine hamile kalırsın. Allah'a bırak. Üzme kendini olur mu? Olan bize oluyor. 3 senede 30 yaş yaşlandım resmen.

Fruchtblase bebek kesesi demek vajinal bakıp göremedi ise bi problem olabilir ama inşallah yoktur canım bol bol dua et

Kesenin içimde yuvarlak yüzük gibi bir şey. Bebeğin beslenmesini sağlıyor plasenta oluşana kadar. Onun varlığı bebeğin de varlığının kanıtı.
onu bilmiyorum gordumu keseyi gördü ve
Belki geç döllenme olmuştur ve kese boyutu henüz küçüktür. Ondan da görünmez canım. Stres o kadar etkili. Kendini üzme. Her şey olacağına varıyor. Bunları dört kez bebeğini kaybetmiş biri olarak diyorum. Hep çok stres yaptım ama kaybetmek kader de varsa ne yapsan gidiyor. Eğer nasibi varsa istersen hopla zıpla yine düşmüyor. Bak ne güzel hamile kalmışsın demek ki doğurgan birisin. Allah korusun bunu kaybetsen hemen yine hamile kalırsın. Allah'a bırak. Üzme kendini olur mu? Olan bize oluyor. 3 senede 30 yaş yaşlandım resmen.
kiyamam cnm rabbim ins sag saglim sana da bir evlat nasip eder kucagina almayi bende iki kez kaybettim ve suanki hamileligim icin 9 ay bekledim dedigin gibi kismette varsa olur teyzemle ayni anda hamile kaldik gecen sene ve o kullanmadığı ilac kalmadi hamile oldugunu bilmiyordu o en büyük makinelere girdi hamile oldugunu bilmeden ve cok şükür sag saglim dogurdu bense hic bisey yapmadim o kdr dikkat ettim ben kaybettim kismeti yokmuş kismeti olan gelir

onu bilmiyorum gordumu keseyi gördü ve

kiyamam cnm rabbim ins sag saglim sana da bir evlat nasip eder kucagina almayi bende iki kez kaybettim ve suanki hamileligim icin 9 ay bekledim dedigin gibi kismette varsa olur teyzemle ayni anda hamile kaldik gecen sene ve o kullanmadığı ilac kalmadi hamile oldugunu bilmiyordu o en büyük makinelere girdi hamile oldugunu bilmeden ve cok şükür sag saglim dogurdu bense hic bisey yapmadim o kdr dikkat ettim ben kaybettim kismeti yokmuş kismeti olan gelir
Rabbim bizlere de verecek canım. Sadece sabır etmemiz gerekiyor. Kendini üzme akışına bırak. Biliyorum çok zor ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi gelişiyor bebek. Bol dua ve rahat bir kafa ile denemeye devam ;)

Canı
Canım hiç üzülme bana da o haftalarda öyle demişti doktor başka doktora gittim ultrasyondan ultrasyona değişiyor bekle ve hic stres yapma

Canı

Canım hiç üzülme bana da o haftalarda öyle demişti doktor başka doktora gittim ultrasyondan ultrasyona değişiyor bekle ve hic stres yapma
İnsallah.. Bugun yine gidicem.. Ultrason cihazi bildigim kadariyla en yeni modellerden.. Bide alttan ultrasonda gorunmedi

6. Hafta cok cok kucuk bir embriyodan bahsediyoruz.benim gayet saglikli ilerleyen hamileligimde o kadar zor goruldu ki o haftalarda.bende umidi kesmistim.yok cildiracaktim.ama doktor kesenin buyumesinden yola cikarak cok ugrasti ve gordu.hemen umitsizlige kapilmayin.

Back
X