Pıhtı düşürdüğünüzü söylediniz mi nasıl normal der ya ne tahlili yaptıMerhaba arkadaşlar ismim Serra 38 yaşındayım,6+3 günlük hamileyim dünden beri pihti seklinde kahverengi ve koyu kırmızı renkte kanamam var dün hiç ağrım yoktu bugün biraz karnım ağrıyor bu normalmidir,daha önce böyle birşey yaşayan varmı?Dün acile gittim tahlil yaptılar normal dediler.lutfen yorumlarınızi bekliyorum
Progestan başlamadılar mı kendi doktorunuzu arayın acil olduğunu söyleyin kanamalar ciddiye alınmalıMerhaba arkadaşlar ismim Serra 38 yaşındayım,6+3 günlük hamileyim dünden beri pihti seklinde kahverengi ve koyu kırmızı renkte kanamam var dün hiç ağrım yoktu bugün biraz karnım ağrıyor bu normalmidir,daha önce böyle birşey yaşayan varmı?Dün acile gittim tahlil yaptılar normal dediler.lutfen yorumlarınızi bekliyorum
Merhaba pıhtı hiç normal değil düşük yapıyor olabilirsiniz acil progestan a başlanmalı.imkaniniz varsa hemen doktorunuza görünün. Bende 5+4 um geçen hafta lekelenmem oldu çok minik ona rağmen şuan progestan kullanıyorum kesinlikle kendinizi ihmal etmeyinMerhaba arkadaşlar ismim Serra 38 yaşındayım,6+3 günlük hamileyim dünden beri pihti seklinde kahverengi ve koyu kırmızı renkte kanamam var dün hiç ağrım yoktu bugün biraz karnım ağrıyor bu normalmidir,daha önce böyle birşey yaşayan varmı?Dün acile gittim tahlil yaptılar normal dediler.lutfen yorumlarınızi bekliyorum
Cok tesekkurlerMerhaba pıhtı hiç normal değil düşük yapıyor olabilirsiniz acil progestan a başlanmalı.imkaniniz varsa hemen doktorunuza görünün. Bende 5+4 um geçen hafta lekelenmem oldu çok minik ona rağmen şuan progestan kullanıyorum kesinlikle kendinizi ihmal etmeyin
Kan tahlili,idrar tahlili ve ultrason çektiler,bugün tekrar ultrason çektirdim ve kesenin şeklinde farklılık gördüler kanamam hala devam ediyor birde kan ve idrar testini tekrar yaptılar sonucunu bekliyorumPıhtı düşürdüğünüzü söylediniz mi nasıl normal der ya ne tahlili yaptı
Pıhtı normal değil. Zaten gebelik demek için de erken. Uzman doktora gidip muayene olun yarın sabah.
TeşekkürlerPıhtı normal değil. Zaten gebelik demek için de erken. Uzman doktora gidip muayene olun yarın sabah.
İdrar kan ve ultrason bugün tekrar doktora gittim düsuk olma ihtimalini söyledilerPıhtı düşürdüğünüzü söylediniz mi nasıl normal der ya ne tahlili yaptı
Geçmiş olsun ne diyimKan tahlili,idrar tahlili ve ultrason çektiler,bugün tekrar ultrason çektirdim ve kesenin şeklinde farklılık gördüler kanamam hala devam ediyor birde kan ve idrar testini tekrar yaptılar sonucunu bekliyorum
Bu ne ya ?????? Nasıl buraya atarsınızEki Görüntüle 3203517 sizce düşük mü yapıyorum? Kanamam yok şuan çok kötü hissediyorum.
Ben endişemi paylaşıyorum, siz hesap mı soruyorsunuz?Bu ne ya ?????? Nasıl buraya atarsınız
Doktora göster. Midesi almayan insanlar var.Ben endişemi paylaşıyorum, siz hesap mı soruyorsunuz?
Yarın sabah 9 da Dr. Yanında olacağım insallahDoktora göster. Midesi almayan insanlar var.
Geçmiş olsun.Yarın sabah 9 da Dr. Yanında olacağım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?