6+3 haftalık hamileyim.bebeğim ultrason da görülmedı yardim

Fatma124578

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
112
49
18
Merhaba arkadaşlar a6+3 haftalık hamileyim.dün ilk ultrason u yaptık fakat bebeğimiz görülmedi. Kalp atışı da görülmedi. Sadece kesesini gördük. Doktor haftaya tekrar gelin burdaha bakalım dedi.normalde 5+5 haftalik Ken bile bebeklerinin kalp atasını duyan arkadaşlarımiz var.o yüzden çok tedirginim.benzer durumu yaşayanlar varsa yazabilirler arkadaslar

Canım benim arkadaşımın 9 haftalıkken ancak kalp atışı duyuldu. Vajinal ultrason ile benim 6. haftada kesenin içinde görünmüştü normal ultrason ile bakıldıysa daha geç görünüyormuş hemen canını sıkma

Normal mı bakıldı yoksa vajinal yolla mı ? Ben 6+2 de duydum kalp atışını ama doktorum vajinal bakmıştı
Normal bakıldı. Vajinal ultrason bebeğe zarar vererwbiliyor diye duydum.o yüzden de bakırmak. Istemedim.ama cikmazsa bebek en son çare o olacak.o da doktorun uzmanligiyla ilgiliymis diye duydum.bilmiyorum ne kadar dogru.iyi bir doktor bulmam lazım.

vajinal bakmanın hiç bi sakıncası yok şehir efsanesi bence..7 haftaya kadar hep alttan bakıldı benim hatta ben başka bi hastaneyede gitmiştim emin olmak için...orda karnımdan baktılar ve ne bebeği ne kalp atışını görmedi sadece keseyi görmüştük hatta 5 haftalık bebeğe 3 haftalık bu demişti...
baktırmak istemiyorsan sabretmelisin ..görürsün allahın izniyle büyünce annesii :)

Vajinal ultrason zarar verse doktor bakar mı hiç?
Geç döllenme olmuştur o yüzden görünmüyordur 7. Haftada görürsünüz inşallah

Bence onunla alakalı değildir.. cunku zaten çok girmiyor ki içeri.. ben şey okumuştum cinsel ilişki ona bakılırsa daha tehlikeli ki Zaten zararı olsa doktor bunu göz önüne alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…