6+3 haftalik hamileyim

Eklentiler

• 3BA0E86F-7940-4603-8C56-CF4672E47526.webp
    3BA0E86F-7940-4603-8C56-CF4672E47526.webp
    14 KB · Görüntüleme: 42
Evet en son adet başlangıç tarihinden itibaren sayılıyor doğum süren. Yani regli haftanı da katıyorlar bu sürece ama aslında sen 5 6 haftalık hamile oluyorsun o sırada. Çok sevindim allah hayırla kucağımıza almayi da nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkese versin 🥰
Anladim bak simdi :)))) çok sagol canim benimm.Aminnnnn🙏🌸

Çok geçmiş olsun canım :KK43: Rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin insAllah 🙏 ilk hamileligin miydi
Teşekkür ederim amin iki oğlum var adet 9 . günü doktorum yumurta takibi yapıcaz tekrar hamile kalman için gerekenleri yapıcaz dedi inşallah hamile kalırım ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm

Peki bebegi gördün mü canim ulturasonda ben ısrarla sordum bebek neden görünmüyor diye.benim icin suan kesenin buyuyup buyumedigi önemli.büyuyor olması canlı oldugu anlamina gelir dedi ve ben sorularıma yanit alamadim acikcasi.bekliyorum sabırla
Peki bebegi gördün mü canim ulturasonda ben ısrarla sordum bebek neden görünmüyor diye.benim icin suan kesenin buyuyup buyumedigi önemli.büyuyor olması canlı oldugu anlamina gelir dedi ve ben sorularıma yanit alamadim acikcasi.bekliyorum sabırla
Canm onu sormadım bebek var mi dedim var dedi sen ne yaptın kalp atışlarını duydun mu

Teşekkür ederim amin iki oğlum var adet 9 . günü doktorum yumurta takibi yapıcaz tekrar hamile kalman için gerekenleri yapıcaz dedi inşallah hamile kalırım ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm
İki çocuğun var olmayanlar ne yapsın şükret. Hiç olmayan sureklı düşük yapan var

Back
X