- 19 Şubat 2009
- 6.154
- 5.671
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar buğün drm karnımdan baktı..
kesem 22 mm olmuş ama bebek yok boş gebelik dedi
yarın ultrason doktoruda bakacak.. acaba karnımdan bakıldıdamı gözükmedi yoksa gerçekten yokmu bebek :44:
aynı durumu yaşayan oldu mu hiç :44:
canım neden vajinal baktırmadın ki :26:kızlar buğün drm karnımdan baktı..
yarın ultrason doktoruda bakacak.. acaba karnımdan bakıldıdamı gözükmedi yoksa gerçekten yokmu bebek :44:
Nasıl bir teşhistir bu yahu..
Üstelik vajinal bile bakmamış.
Aynı 6+2 veya üçtü gittik,bebek görünmedi..ama yolk kesesi vardı çok şükür.Sizin yolk kesesi var mı?
Daha sonra dr' bebek görünebilirde,olmayabilirde 'dedi..ama
yolk kesesi var büyük ihtimal görünür dedi.
Daha sonra 3 gün içinde kanamam oldu baya bir.
Ümidimiz yoktu ki muayne olurken bile kötü habere alıştırmıştım kendimi.
Fakat Allah ın hikmeti hem bebek,hem atışları vardı hamd olsun.
canım neden vajinal baktırmadın ki :26:ALLAH korusun korktuğuna uğratmasın Yüce Rabbim bence yarın cee yapacak bebişin
![]()
ultrason sonucumda 4+6 günlükken kese içerisinde yolk salk veya embriyo henüz gönlenememektedir yazıyordu..![]()
Usg ölçümleri çok karışık ve yanıltıcı.
Ne zamana tekabül ediyor 4+6 acaba?
Bende 5 haftalıkken gittiğimde hiç birşey gözükmemişti.Yolk sac bile..
bende 4 haftalıkken gittim çok küçük görünmez belki demişti doktor hemen göründü ama
tam 6 haftalıkkende kalp atışları duyuldu ama karından ulturason çektirdim ben hep
vajinal ulturasonda daha erken görünürmüş benim bi akrabamın oğlunun 3 aya
kadar ne bebek vardı ne kalp atışı kadın bekledi 3 ay sonra bebek göründü kalp dua et:)
canım aynı şeyi bende bugün yaşadım 6+4 ama bebek kese içinde yok kendi dr hemen kürtaj dedi başka 2dr daha gittim büyük ultrasona girdim görünmedi erken 1hafta daha bekleyelim dedi 2doktorda bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Nasıl bir teşhistir bu yahu..
Üstelik vajinal bile bakmamış.
Aynı 6+2 veya üçtü gittik,bebek görünmedi..ama yolk kesesi vardı çok şükür.Sizin yolk kesesi var mı?
Daha sonra dr' bebek görünebilirde,olmayabilirde 'dedi..ama
yolk kesesi var büyük ihtimal görünür dedi.
Daha sonra 3 gün içinde kanamam oldu baya bir.
Ümidimiz yoktu ki muayne olurken bile kötü habere alıştırmıştım kendimi.
Fakat Allah ın hikmeti hem bebek,hem atışları vardı hamd olsun.
kızlar buğün drm karnımdan baktı..
Yolk kesesi tam olarak ne oluyor???? Normal ultrasonda bi kese görünüyorya o mu ki?
[SUB]ben de bugün gidicem doktora çok korkuyorum inşallah bebeğimi görürüm..inşallah senin de vardır bebek Allah herkese nasip etsin kimseyi üzmesin inşallah[/SUB]:18:
[SUB]ben de bugün gidicem doktora çok korkuyorum inşallah bebeğimi görürüm..inşallah senin de vardır bebek Allah herkese nasip etsin kimseyi üzmesin inşallah[/SUB]:18:
Yolk kesesi tam olarak ne oluyor???? Normal ultrasonda bi kese görünüyorya o mu ki?
Size 'boş gebelik' diyen doktorun Allah müstakını versin inşAllah.
Böylelerinin hipograt yeminlerinden şüphe duymalı.
Diplomalarını ellerinden almak lazım bunların..
Hayırlı olsun bebeğiniz.