B bjksenay Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2013 16 0 6 İstanbul 1 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bjksenay #1 Merhaba değerli arkadaşlar 6+3 hamileyim cinsiyet olayına takıldım bu ara karnımın üstünde yüzük daire çiziyo bazı yerler kız bazı yerlerde erkek yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı ??
Merhaba değerli arkadaşlar 6+3 hamileyim cinsiyet olayına takıldım bu ara karnımın üstünde yüzük daire çiziyo bazı yerler kız bazı yerlerde erkek yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı ??
Mihmandar_34 Rabbime şükür 🤲 Kayıtlı Üye 30 Aralık 2012 5.761 5.078 198 36 2 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bjksenay #2 Cinsiyet olayına fazla takılmayın, hele de böyle batıl inançlara... Önceliğiniz; sağlıklı bir evlat dünyaya getirmek olmalı...
Cinsiyet olayına fazla takılmayın, hele de böyle batıl inançlara... Önceliğiniz; sağlıklı bir evlat dünyaya getirmek olmalı...
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bjksenay #3 Zorunlu kürtaj yaşayan biri olarak nedir bu kız erkek davanız dünyaya eli ayağı sağlıklı bi evlat getirmek için dua edin
Zorunlu kürtaj yaşayan biri olarak nedir bu kız erkek davanız dünyaya eli ayağı sağlıklı bi evlat getirmek için dua edin
A azra53 Guru Kayıtlı Üye 27 Aralık 2010 1.908 566 373 İzmir 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bjksenay #4 bjksenay .!.: Merhaba değerli arkadaşlar 6+3 hamileyim cinsiyet olayına takıldım bu ara karnımın üstünde yüzük daire çiziyo bazı yerler kız bazı yerlerde erkek yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı ?? Genişletmek için tıkla... Yuzuk olayini hic denemedim ama cin takvimi bende tutmustu sende bi bak istersen allahtan herseyin hayirlisi insan merak ediyor ister istemez bu arada ilk bebeginizmi
bjksenay .!.: Merhaba değerli arkadaşlar 6+3 hamileyim cinsiyet olayına takıldım bu ara karnımın üstünde yüzük daire çiziyo bazı yerler kız bazı yerlerde erkek yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı ?? Genişletmek için tıkla... Yuzuk olayini hic denemedim ama cin takvimi bende tutmustu sende bi bak istersen allahtan herseyin hayirlisi insan merak ediyor ister istemez bu arada ilk bebeginizmi