Kızlar 3 hafta önce saçlarımı kuaförde tatlı bir kahveye dönüştürmek istedim sonu hüsran oldu. Sanki 4.0 kahve boya ile boyanmış gibi oldu ve ben bu kuaföre resimde gösterdim bu renk olsun diye! Her neyse akardı falandı filandı derken aktı çnkü saçlarımın zemin rengi açıktı eğer memnun kalmış olsaydım 15 gün sonra tekrar gidip boyatacaktım ama hem tavrı hemde saçlarımın renginden dolayı bir daha asla önünden bile geçmem. Saçlarımın rengi aktığı için Loreal 6.35 çikolata kahve renginden 3 kutu aldım çıtçıtlarım da dahil komple saçımı boyamak için güya Cansu Dere'nin saç rengi diyorlar ama alakası yok.. 3 hafta önceki gibi koyu bir renk çıktı.. saçlarımın zemini açık bir renk olmasa 15 gün sonra asla saçlarım boyamazdım ayrıca o koyuluk aksın diye 3 hafta içinde saçlarımı çok sık yıkadım. Saçlarımın rengi mutlaka akacaktır ama istediğim kahve rengini yapamadığı için aklıma geldikçe o kuaföre sayıp duruyorum ve artık kuaföre gitmekten nefret eder oldum ne saç kesmesini ne boyamasını biliyorlar onlar yüzünden alıp evde boyamak zorunda kalıyoruz. Sonra da vay efendim biz profesyonel boya kullanıyoruz sizin kullandığınız boyalar saçlarınızı mat gösteriyor diyorlar. En azından koyu olsa bile bir ton para verip memnuniyetsiz kalmaktan iyidir evde saç boyamak. Keşke şu kutu boyaların rengi de kutu üzerindeki resimlerle aynı çıksa hüsrana uğramasak... Anlayacağınız şuan da saçlarım istediğim çikolata kahve rengi olmadı