Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6+4 günlük bebeğimin kalbini ve atışlarını gördük fakat çok zayıftı atışları :(
6+4 günlük bebeğimin kalbini ve atışlarını gördük fakat çok zayıftı atışları,dr 10 gün sonra gel bakalım dedi % 70 fena sayılmaz dedi fakat çok moralim bozuk sizce sorun büyük mü?
Canım tedirgin olmana gerek yok. 6. Haftada hiç kalp atışı duymayanlar bile var. Seninkinin zayıf olması normal.zaten işini iyi bilen doktorlar aileyi tedirgin etmemek için kalp atışlarını 8. Haftadan önce dinletmez. İçin rahat olsun. Bir daha ki gidişinde güm gümleri çok net duyacaksın:) hamileliğin hayırlı olsun.
Çok garip benim doktorum hiç kalp atışları yavaş ya da az die yorumda bulunmadı. Kalp atışlarını duyunca direkt gülümsedi. Önemli olan kalbinin atıyor olması. Gerisi teknik teferruat ve anneyi çok bilmesine gerek yyok. Ne diye telaşlandırırlar insanı anlamıyorum. Bence kötü bir haber almadıkça mutlu ol ve bebeğinin keyfini çıkart canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
6+4 günlük bebeğimin kalbini ve atışlarını gördük fakat çok zayıftı atışları,dr 10 gün sonra gel bakalım dedi % 70 fena sayılmaz dedi fakat çok moralim bozuk sizce sorun büyük mü?
11 şubatta hamile olduğumu öğrendim.ve o gün kese görüldü.kalp atışı yoktu.21 şubatta doktora gittim kalp atışı oluşmuştu aama çok zayıftı ve düşük olabileceğini çok dikkatli olmamı söyledi.hiç takmadım kafama çünki yolund gitmeyen bişey yoktu.bir kanama,yada kesede bir bozulma.ve sürekli açıkıyordum onun yaşadığını hissediyordum.ve dün 8 martta doktoruma gittim herşey normaldi.kalp atışları çok güçlenmişti.kalp ilk oluştuğunda zayıf atarmış.buna takılma canım sen yeterki bebeğine ii bak.benim doktorum ayağa bile kalma yat demişti ama ben ev taşıdım o haftada.herşey ALLAH ın taktiri.
Herkese merhaba. Bende 6 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün ilk defa kalp atışını duyduk ama çok yavaştı. Doktor hiç bir ilaç vermedi bi açıklama yapmadi. Tek dediği şey kalbi yavaş atması iyi değil hayırlısı olsun diyelim haftaya bir daha gel oldu. Korkuyorum. Dua edin bize