6+4 günlük gebeyim fakat vajinal ultrasonda kalp atisi görülmedi

Nurgul4545

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
24
18
8
31
Merhaba,
6+4 haftalik gebeyim fakat vajinal ultrasonda kalp atisi görülmedi. Doktor henüz oluşmamış dedi ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Okuduklarim kadariyla vajinal ultrasonda 6. Haftada görülmeliydi. Var mi benim gibi bir sorun yaşayan?

canım benım gecmıs olsun endıse etme gec yumurtlamıs olabılırsın.su an kotu ıhtımalı dusunmek sana fayda vermez dıye bılıyorum.beklemekten baska care yokmus boyle durumlarda.bız de bekleyıp gorecegız demıstı bana da doktorum

Merhaba,
6+4 haftalik gebeyim fakat vajinal ultrasonda kalp atisi görülmedi. Doktor henüz oluşmamış dedi ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Okuduklarim kadariyla vajinal ultrasonda 6. Haftada görülmeliydi. Var mi benim gibi bir sorun yaşayan?
Oncelikle saglikla alin kucaginiza.endise etmeyin ben ikinci bebegimin kalp atisini vajinal ultrasonda 9 .hafta dolmadan gördüm gec gorduk hatta doktorum cok umitlenme bile dedi.ama simdi 16 aylik

Merhaba,
bazen gec olusuyo tatlım stress yapma. haftaya bebek de kalp atısı da ınsallah duyulcaktır. herkesın aynı haftada olmuyo bebek bazen gerıden gelıp toparlıyo ılerleyen zamanlarda bazen gec dollenmeden kaynaklı 1 hafta daha gerıden baslıyo. yanı su an cok erken stress yapmak ıcın zaten . kalp atısı ıcın 7 den sonra duyan bıle var :KK66: . sat a gore 6+4 demısse doktorun benım dedıgımı dusun derım. rabbım hayırlısıyla duymayı nasıp etsın :KK68:

ben de 6+6 da gideceğim 5+5 de kalp atışı duyamadık ama stres yapmayın bence rahat olun miniğiniz içeride büyümeye çalışıyor pıtı pıtı kalbi de atmaya başlayacaktır içinizi ferah tutun tek doktorla da bağlı kalmayın bazen cihazları doktorun bilgisi vs yetersiz olabilir.
Her günün tadını çıkarın bu günlerin de
Her şey gönlünüzce olsun :)

Back
X