6+4 günlük hamileyim ama doktor bebeğimi göremedi..Kese var ama bebeğimi göremedik..

6+4 günlüğüm yolk sac kesesi var ma bebğim görünmüyor dr sağlıksız diye psikolojimi bozdu bilgisi olan varmııı

çok yeni bi gebelik.görünmemesi normal değil mi?
Benimde 6 haftalıkken dr keseyi görememiş ve çok küçük zaten göremeyiz. Ama kan değerlerin hamile olduğunu söylüyor bize demişti.Umarım senin dr. yanılıyodur.
Üzme kendini bi kaç hafta sonra ''burdayım ben, siz beni görmüyosunuz iştee'' diyecek senin yaramaz

endiselenmek icin cok erken.. bosuna üzme kendini.. bir kac gün daha sabret ve bebegin görüneceginden emin ol.. :) 6. hafta cok erken...

yazmaya unuttum... ben 6+0 haftasinda gitmistim doktora ve sadece kese göründü.. ici kapkara.. sonra 7+0 da gittim ve bebek bir beyaz "cizgi" olarak göründü... o yüzden endiselenme... :)

:) inş benimde öyle olur sağlıklı bir şekilde :)allh bağışlasın

amin... seninkinide.. o yüzden doktorun niye seni telaslandiriyor anlamadim...
hersey yoluna girer.. bak ben simdi 10+2 haftasindayim ve bebek normal gelismis.. 6. haftada görünmedigi halde (anormal birsey de degil) kücük falan da degil...

ferah olabilirsin bence :)

canım ben de 6+4 de gittim sadece keseyi gördük bu ayın 15 inde gel dedi, , ama içim rahat sen de kötü düşünme bazı bebekler geç dölleniyor mesala erkek bebekler için derler ki geç döllenir ve hamilelek testinde geç sonuç verir diye söylenir , hakkkımızda hayılısı olsun ..

inş dediğiniz gibi çıkar erkek bebekte istiyoruz alında herşeyin hayırlısını versin allahım endişeliyim ama yine de birşey çıkmaz inş sanada hayırlısı olsun:)

mrb arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.ama moralim ii değil.ben ayın 26sında kan tahlili yaptırdım 100.27 çıktı bidahada hiç yaptırmaım.bugün ilk defa dktora gittik .keseyi gördü doktor şekli güzel dedi.14mm olmuş dedi.ama içinde bebeği görmedik.alttan bakalım yada haftaya kadar bekleyelim dedi.bekliycez çarşambaya kadar.eğer ozamanda görünmezse seninle başka konuşma yapacaz dedi.inşallah görünür.geç döllenme olabilir dedi.sizede böyle oldumu?banada dua edin nolur.

RABBİM cümlemize yardım etsin , sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

benimde öyle olmuştu 2 ay doktora taşınmıştk....ama suan 11 aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var can sıkıcı bir durum yoktur inş...

haftaya daha net belli olur...

bu arada benim geç döllenme yani geç gebelikti belki sizinde öyledir canınızı sıkmayın

kacinci haftasi simdi ?

kacinci haftasi simdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…