- 20 Ağustos 2021
- 642
- 709
- 33
- Konu Sahibi psikolojikdelipdr
-
Bence 6 hafta kesenin boş olduğunu söylemek için sanki erken gibi geldi bana. Bana 8. Haftada boş kese tanısı konulmuştuArkadaşlar merhaba. Ben dün doktora gittim 6+4 haftalık gebeyim. Karından baktı doktor ve kesenin boş olduğunu söyledi. Kese boyutu da küçük sanırım olması gerekn boyuta göre. 1 cm yazıyo ultrason kağıdında. Haftaya tekrar gideceğim. Benzer durum yaşayanlar neler oldu ileriki dönemde? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
1 hafta bekleyelim dedi doktor ama pek olumlu konuşmadı. Kürtaj mı oldunuz sonrasında yoksa düştü mü kendisi?Bence 6 hafta kesenin boş olduğunu söylemek için sanki erken gibi geldi bana. Bana 8. Haftada boş kese tanısı konulmuştu
Kürtaj olmak zorunda kaldım 3 kese oluşmuştu. Ama kendi halinde de düşüren varmış. Zaten bir süre sonra kanamalar hafif hafif başlıyor1 hafta bekleyelim dedi doktor ama pek olumlu konuşmadı. Kürtaj mı oldunuz sonrasında yoksa düştü mü kendisi?
Anladım. Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKürtaj olmak zorunda kaldım 3 kese oluşmuştu. Ama kendi halinde de düşüren varmış. Zaten bir süre sonra kanamalar hafif hafif başlıyor
İnşallah canım sana da nasip etsin inşallah, ama bence biraz bekle hemen kürtaj olma ben 10. Haftada oldum. Geç olsun bir şey olmaz yeter ki emin ol boş kese olduğundanAnladım. Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende beklemeyi düşünüyorum. Umarım bebeğim benimledirİnşallah canım sana da nasip etsin inşallah, ama bence biraz bekle hemen kürtaj olma ben 10. Haftada oldum. Geç olsun bir şey olmaz yeter ki emin ol boş kese olduğundan
İnşallah canım benimBende beklemeyi düşünüyorum. Umarım bebeğim benimledir
Merhaba bnm 6+3 hafta, kese var boş şu an doktor herşey çok yolunda dedi. Haftaya gel dedi, boyutuda 1,1cm. İçin rahat etsin diye yazmak istedim. Birde riskli gebelik yaşıyorum bilmeden ilaç kullanımım oldu ona rağmen iyi gidiyor herşey dediler. Haftaya gidince belli olur muhtemelen ama burada geç oluşan bir sürü kişi var okuduğum. Geç döllenme de olabiliyormuş.Arkadaşlar merhaba. Ben dün doktora gittim 6+4 haftalık gebeyim. Karından baktı doktor ve kesenin boş olduğunu söyledi. Kese boyutu da küçük sanırım olması gerekn boyuta göre. 1 cm yazıyo ultrason kağıdında. Haftaya tekrar gideceğim. Benzer durum yaşayanlar neler oldu ileriki dönemde? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
İnşaAllah ikimizde güzel haberle döneriz Bi sonraki muayeneden. Biraz olsun içim rahatladı teşekkür ederimMerhaba bnm 6+3 hafta, kese var boş şu an doktor herşey çok yolunda dedi. Haftaya gel dedi, boyutuda 1,1cm. İçin rahat etsin diye yazmak istedim. Birde riskli gebelik yaşıyorum bilmeden ilaç kullanımım oldu ona rağmen iyi gidiyor herşey dediler. Haftaya gidince belli olur muhtemelen ama burada geç oluşan bir sürü kişi var okuduğum. Geç döllenme de olabiliyormuş.
Aynı şeyi bugün deneyimli yorum. 7+5te çok zor duyulan derinden gelen bir kalp atışı vardı. 8+3deyiz kalp atışı yok hareketlilik yok bebek 6. Haftada kalmış.kürtaj dedi doktorKonuyu takip edenler için 7+3 te bebek ve kalp atışı gördük ama 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. İsteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı gebelik, evlat nasip etsin....
Zor Bi süreç Allah yardımcınız olsun. Ben salı günü oldum kürtaj. Şimdi iyiyim. Bi an önce iyileşir ve sağlıklı hayırlı Bi gebelik yaşarsınız umarım.Aynı şeyi bugün deneyimli yorum. 7+5te çok zor duyulan derinden gelen bir kalp atışı vardı. 8+3deyiz kalp atışı yok hareketlilik yok bebek 6. Haftada kalmış.kürtaj dedi doktor
İnşallah canım sizin de inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.Zor Bi süreç Allah yardımcınız olsun. Ben salı günü oldum kürtaj. Şimdi iyiyim. Bi an önce iyileşir ve sağlıklı hayırlı Bi gebelik yaşarsınız umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?