6+4 Kanama

Sldangl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
209
102
103
27
Arkadaşlar bir iki gündür günde bir iki damla olmak üzere hatta 1 2 damlalık akıntı olmak üzere kahverengi kanamam vardı fakat kan kırmızı olmadığı için korkmadım. Bugün 6 7 damlayı buldu ve beni çok ürküttü. Doktorum ile telefonda görüştü progeston al hemen dedi belki bişey yoktur ama yarına kadar bir etki versin en azından diye. Yarın 5 te randevum var ama inanın çok fazla korkuyorum anlatamam. Bunu yaşayan varmı normalmi yalvarırım olumlu ya da olumsuz bana anlatın bende kendimi hazırlayım ya da içimi rahatlatayım

Her kanama düşük değildir gel gelelim iyi bi şey değil bu evrede. Olcağı varsa çaresi yok, şuan ayaklarının altına yastık koy öyle yat sadece yapıcak bişey yok canım. Kahve kanama kötü değildr derler ama parlak kırmızı kötü

Canım bende o zamanlarda aynı dediğin gibi olmuştum. Yarını beklemeden nöbetçi doktora gittik hemen eşimle, oda progestan verdi günde iki defa kullan dedi bir gün kullandım kanamam kesildi inşallah seninde öyle olur ama bekleme bence erken önlem her zaman iyidir gidebiliyorsan hastaneye git bebeğin kalp atışına baksınlar. Allah evladını bağışlasın sana inşallah

Suan acilde kalp atışı özelde bile bakmazlar ki doktorum ilaçları whatsapptan yazdı progeston vajinadan ve ağızdan olmak üzere 2 kere aldım. İnşallah herkesin bebeği şağlıkla doğsun Yarın umarım duyarım kalp atışını teşekkür ederim

Gittim iğne yapıldı kalp atışları net değil ama duyuldu şükür. Fakat kanamalarda %20 düşük olur herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi

Gittim iğne yapıldı kalp atışları net değil ama duyuldu şükür. Fakat kanamalarda %20 düşük olur herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi
Geçmiş olsun cnm inşallah kucağına da alırsın yat dinlen bir kaç gün stres yapma

Beş dörtte kanamam oldu bir hafta kahve rengi az az sürdü progestarana rağmen sonra bitti üçe kadar ara ara oldu inşallah birşey olmaz ilk üç ay oluyo yinede nedenini biz bilemeyiz doktorla görüşün ama her kanama düşük değil

Canım korkma bende damladan daha büyük pıhtı gibi geliyordu ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı içindeki kalan kirli kan akıyor sadece reglle atılamadığı için böyle gidiyormuş doktorum bana böyle bilgi vermişti kırmızı kan değilse canını sıkma strese girme dediği gibi progestanını al için rahat etsin.

canım benim de o haftalarda adet gibi kanamam oldu şırıl şırıl bacaklarımdan akti ben o halde acil hasttaneye gittim hemen muayene etti kese duruyo bak korkma dedi her kanama düşük olmak zorunda degil ama artık cok dikkat etmeslisn dedii ve hep yatış verdi iş asla yapnak yok dedi ve o gün iğne oldum kanamadan 1 hafta sora tekrar gittim içte bi kanama alani oluşmus büyükce bisey keseyede yakın yine dikkat et ben olumsuz olacagni düşünmüyırum dedi kalp atışlarınıda duyduk cok güclüydü o gün ben yaklaşık 11-12 gündür yatiyorum koltukta herseyi eşim yapiyoe bu cumartesi tekrar kontrol var ne oldu bitti bilmiyorum benim kanama toplam 2 gün sürdü sora kahverengnye döndü kahveye dönerse iyiye işaret demişti. yinede kanama alanından ötürü risk altindayim o iğneleri ihmal etme porgesron fitilde önemli günde 3 kez kullandirtiyo doktorum

İlişki oldu mu acaba arkadasımın da basına boyle Bı durum gelmıstı hatta doktora ilişki girişimi oldugunu soyleyememıs, doktor anlamıs herhalde ki ilişki yasak demıs, gebeliğin baslarında olmustu ona da kacıncı hafta oldugunu net bılmıyorum, dedıgınız ilactan kullanmıştı..

Yok olmadı söylendi zaten bize en başında

Her kanama düşük olmayabilir, ben de çok çektim en başından beri hep kanamalı geçirdim hatta adet kanamasından beter geldi bir keresinde, sırt üstü uzanın gün içinde ayaklarınızın altına yastık köyün yüsek olsun, progestan hamilelik boyunca bu süre zarfında kadar kullandım doktorun bırakırdı şimdi, korkmayın allah büyük içiniz ferah olsun, ev işleri yapmayın bir süre yormayin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…