Çocuk Hastalıkları 6.5 aylık bebegim acil kızlar nolur

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bahcelerinenguzelgulu

Sen sen oldukça zaten özgürsün
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
72
28
3
30
Kızlar bebegim ateşlendi dün geceden beri düşüp düşüp çıkıyordu 6 gibi acilden gittik ordada düşürdük atesinj çıktık boğazları enfeksiyon yapmış . Bugün tekrar götüreceğim çocuk doktoruna kızlar yutkunurken ağlıyor nolur nasıl geçiyor tecrübeli anneler çok korkuyorum şuan doktorlar gelmedi 9 gibi geliyolar direk gideceğim geçermi dudakları bile kızardı iştahsız su bile iciremiyorum

Cok gecmis olsun
Inatci ates dedikleri gecmeyen ve tekrarlayan ates durumunda en dogrusu doktora goturmen onun disinda eger emiyosa bol bol her an emzirmeyi dene ve insan caresiz kalinca kulaktan dolma seyleri bile deniyir aman ha! Yok sirkeli suymus yok soguk banyoymus sakin yapma boyle seyleri doktor zaten bilgilendirir o dogrultuda hareket et ve sogukkanli olmaya calis iste boyle zor buyuyolar canlari sagolsun bende yasadim aynilarini 3 aylikken cok hastalanmisti insan cok panik oluyor ama ona faydali olabilmen icin sakin kalmalisin
Kisaca yapacagin seyler
Ustunu ince cok ince giydir
Vucut su kaybedecegi icin bol bol emzirmeyi dene cocuk istmesede surekli dene su da ver bol bol atesliyken..
Ve dedigim gibi kulaktan dolma seyleri deneme doktoru dinle
Eve dondukten sonra surekli ates inip cikip tekrarliyosa tekrar hastaneye git

Canım ilk öncelikle yardim ci olduğun için çok teşekkür ederim yalnız su emzirme biberon hiç bi şekilde veremiyorum istemiyor .kendisi bile yutkunurken aciyor ağzı açık duruyor . Dün böyle deildi dün de götürdüm ama aciller pek ilgilenmiyor bisi vermeden gönderdi soğuk bez ve ateş düşürücü icirdiler. Bugün gidicem eşim önden gitti randevu sıra almaya of aynen sakin olmak çok önemli ama o her yutkunfugunda ağlıyor için paramparça oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…