6+5 hamileyim kahve renkte akıntım oldu normal mi

duruebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
29
3
36
merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum . 8 yıllık evliyim 2 kez düşük,2 kez tüp bebek ,3 kez aşılama yapıldı.bu ayda bana süpriz yaptı ve kendiliğinden geldi bebişim ,
şuan 6+5 günlük hamileyim.cuma keseyi gördük .dr 2 hafta onra gel kalp atşını duyalım dedi . bene pıhtılaşma problemi var . her gün iğne yapıyorum .yalnız dün biraz kahve rekte akıntım geldi bugünde iğneden sonra aynısı oldu. ama durdu.sizce bu normaş mi.??baya kafayı taktım . birde sol kasığıda ağrı var .birde hamileykende yumurtlama olurmu ?

Merhaba.
Bildiğim,okuduğum ve doktorumun söylediğine göre
Gebelikte kanama normal değil!
Ben de 6 haftalık hamileyim.
Keseyi gördükten sonra doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi kalp atışı için.
Bu süre içinde kanaman olursa mutlaka gel dedi.
Yaptığın iğneleri bilmiyorum belki ondandır falan ama
bence sen gene de ihmal etme,doktoruna ulaş..

Gebeliğin hiçbir döneminde kahverengi leke kanama normal değil.Mutlaka doktoruna danış.O dönemlerde yerleşme kanaması olabiliyomuş ama dediğim gibi hiç bir zaman normal kabul edilmez.Sen doktoruna bilgi ver kararı o versin.Benim de kayıplarım oldu onun için endişeni anlıyorum ve ihmal etme diyorum.İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

merhaba bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 22 hafta olduk benimde ilk zamanlar oldu öyle akıntılarım doktorum normal olmadığını söledi ki nitekim bi kaç gün sonra kanamam başladı elhamdülillah bi sıkıntı olmadı sadece kanadım bitti bende kan sulandırıyodum nedeni de çok bilinemedi lütfen korkma benim kızlarım hala benimle ki 1 ay önce de plesanta plevre diye kanadım hemde nasıl sakın korkma bence dinlen ve eşinle temasa da dikkat ett

malesef,
bebiş gitti ... ilk günler çok bir şey anlamadım ama son bir kaç gündür çok içime verdi...
yani moralim çok bozuk ...o an şoka girdim galiba ...
4,5 yıl olan bir hamilelik sonra yine yok ...yine çok korkuyorum ya olmazsa diye ama korkunun ecele faydası yok ...
artık bir evladım olsa ne güzel olurdu ...
çok yalnızım bu ara neyse

malesef,
bebiş gitti ... ilk günler çok bir şey anlamadım ama son bir kaç gündür çok içime verdi...
yani moralim çok bozuk ...o an şoka girdim galiba ...
4,5 yıl olan bir hamilelik sonra yine yok ...yine çok korkuyorum ya olmazsa diye ama korkunun ecele faydası yok ...
artık bir evladım olsa ne güzel olurdu ...
çok yalnızım bu ara neyse

canım çok geçmiş olsun. bende üç kez düşük yaptım. senin gibi kan sulandırıcı kullandım. acını paylaşıyorum . umarım son acın olur.

çok sağol güzel dileğin için umarım artık mutlu oluruz..
bizde anne olabiliriz...

Back
X