6+5 kanama ve kasıkta şiddetli ağrı

babyphotographer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
56
33
3
37
Merhaba kızlar, Ben 6+5 günlük hamileyim, kese 4 haftalıkken alttan ultrasonla görüldü ve dün kalp atışının başladığını hem gördük hem de duyduk. Bir buçuk haftadır koyu kahverengi lekelenmem vardı ama önceki gün kırmızı kan rengine dönüştü önlem amaçlı doktorum serum taktırdı kanamayı durdurmak için bu arada lekelenme başladığı günden beri progestan kullanıyordum dün günde 3 e çıkardı ve 3 günde bir vurdurmam için pruloton iğne verdi. Dün akşam şiddetli kasık ağrısı yaşadım doktorumu aradım hemen hastaneye gitmemi istedi akşamdan beri tedavi uygulanıyor ara ara ağrım azalıyor ama hiç geçmedi kanamam da devam ediyor çok korkuyorum böyle bir şey yaşayıp hamileliği sağlıklı devam eden var mı aranızda?

Canım merhaba cok geçmiş olsun bebişim sağlıkla ilerler inşallah . Bende 5+3 um geçende kahverengi kanamam oldu doktora gittim kese felan gayet iyiydi yine de her ihtimale karşı progestana başladık. Sukrolsun kesildi benim kanamam. Bitâne düşüğüm var o yüzden çok korkuyorum ayrıca kasık ağrım döllenmeden beri hep var şiddetli hemde. Konun öne çıksın diye yazıyorum inşallah bebişin sagljkla ilerlesin

Çok teşekkür ederim bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde kalp atışı durdu 2,5 aylıkken aynı bu şekilde kahverengi lekelenmeyle başlamıştı yine aynısı olacak diye korkuyorum açıkçası. İnşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız yavrularımızı

Seni çok iyi anlıyorum canım insan her an korkuyla yaşıyor ben hiç böyle hayal etmemiştim. Hamile olucam 9 ay geçecek kucağıma alcam zannederdim meğer ne stresli bir süreç mis hamileyim ama hamileyim diyemiyorum her an benden gidecek gibiyim amin canım inşallah

Merhabalar nasıl oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…