Hamile oldgunu ogrendim hemen ardindan gec dollenme dediler simdide 6+6 da kese var icinde bebekte var once kalp titresimleri var dediler sonra atim yok kurtaj dediler.ne yapmaliyim???
İnsallah pazartesi duyarsiniz. Kalp titresimi var deyip hemen kurtaja neden yonlendirdiki. Baska doktora gitseniz?[
Sali gunu bi doktora gittim kalp titresimi var dedi.ama kalp sesi icin daha erken dedi.bgn gittim ne titresim var ne de ses.3 devlet 1 ozel doktora muayne oldum ;(
Belki ilk gittiğin doktor titresimi yanlış gormustur senin damarınla karıştırmış olabilir. Hemen kürtaj dusunme 1 2 hafta bekle sana bir zararı olmaz korkma
bebeğin gelişimine bakmadımı ? bende aynı durumdaydım. 6. haftada gittiğimde kalp atısını gördum ama sesi duyamayız demişti. 8. haftada tekrar gttik kalbi 6+4 de durmus gelişim yok dedi doktor. önemli olan gelişimi kalp atısı bazen gecde duyulabilirmiş. ölçüm yaptılarmı ?
Hamile oldgunu ogrendim hemen ardindan gec dollenme dediler simdide 6+6 da kese var icinde bebekte var once kalp titresimleri var dediler sonra atim yok kurtaj dediler.ne yapmaliyim???