6+6 da kalp atimi yokk.kurtahmi beklemekmi??

dopamin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
127
73
23
Hamile oldgunu ogrendim hemen ardindan gec dollenme dediler simdide 6+6 da kese var icinde bebekte var once kalp titresimleri var dediler sonra atim yok kurtaj dediler.ne yapmaliyim???

Belki ilk gittiğin doktor titresimi yanlış gormustur senin damarınla karıştırmış olabilir. Hemen kürtaj dusunme 1 2 hafta bekle sana bir zararı olmaz korkma

bebeğin gelişimine bakmadımı ? bende aynı durumdaydım. 6. haftada gittiğimde kalp atısını gördum ama sesi duyamayız demişti. 8. haftada tekrar gttik kalbi 6+4 de durmus gelişim yok dedi doktor. önemli olan gelişimi kalp atısı bazen gecde duyulabilirmiş. ölçüm yaptılarmı ?

Hamile oldgunu ogrendim hemen ardindan gec dollenme dediler simdide 6+6 da kese var icinde bebekte var once kalp titresimleri var dediler sonra atim yok kurtaj dediler.ne yapmaliyim???
bence daha erken bi süre beklemenizde fayda var derim kürtaj zor bir karar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…