6+6 mide bulantısı

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
214
Puanlar
23
kızlar mide bulantılarınız için ne yaptınız ? Zirve yaptı benim mide bulantısı doktorum prizin verdi ama işe yaramıyor sanki

Merhaba, benim bulantılarım 5.haftada başlamıştı ve 13.haftada kesildi. Prilam, sade soda, leblebi herşeyi denedim ama bu bulantılar hormon kaynaklı olduğu için işe yaramadı pek. Kusmadım ama çok halsizdim. Pek yapacak birşey yok sanırım dayanmak gerekiyor

kesilmesi nasıl oldu acaba bir anda mı kesildi yoksa azar azar kesilirken mi anladınız? benim 15. haftam ama geçmiyor. doktor ilaç verme taraftarı değil. mahvoldum artık

kesilmesi nasıl oldu acaba bir anda mı kesildi yoksa azar azar kesilirken mi anladınız? benim 15. haftam ama geçmiyor. doktor ilaç verme taraftarı değil. mahvoldum artık
16lı haftalardayım. yavaş yavaş kesildi. bazı günler yine tavan yapıyor. 14-15. haftalar arası başladı şuan 1-2 gün bulanıyor geri kalan günler iyiyim. tamamen kesilir mi onu bilmiyorum inşallah 9 ay sürmez

kızlar mide bulantılarınız için ne yaptınız ? Zirve yaptı benim mide bulantısı doktorum prizin verdi ama işe yaramıyor sanki
Gece yatmadan önce doktorum prilam içmemi söyledi. ilacın etki etmediğini doktorunuza söyleyin ilacı değiştirsin

Çok iyi anlıyorum bulantı berbat birşey hamilelikten ziyade hasta hissediyorsunuz. Benim yavaş yavaş kesildi. Önce 1-2 gün iyi oldum sonra 3-4 gün derken bir baktım bitmiş. İnşallah kesilir sizin de bulantınız ama doktorunuzun da birşey yapması lazım yoksa böyle psikolojik olarak zor olacaktır

`