Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 6. ay asidi icin tavsiye....

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
33
40
Merhabalar cuma günü oğlumun 6. Ay asilarini yaptirdik.cumartesi aksam huysuzlukla uyandi elleri buz gibiydi elimle alnina vaktim sicaklik normal yine de şüphe edip ateşine vaktim ki 38 :( hemen calpol ama ise yaramadi. Doktorunu aradik doğru acilen dedi. Disarisi buz gibi bizimki atletli. Avile dusene kadar ateş de 37 düştü. Doktor idrarina da bakalim dedi. Boğaz ve kulak temizdir. Ve sonucccc idrarda çok çok az iltihap varmis. Ayni anda dört asi birden olunca bebegin ateşi cikti. Eve geldik ateş tekrar yükselmeye vasladi. Allahtan nöbetçi eczaneden ateş düşürücü fitil almistik. Doktorunun aradık önce fitil sonra az bi calpol verdik ateş 34.5 düştü. Çok şükür ondan sonra giydirdik. Siz siz olun az bir enfeksiyondan şüpheleniyorsanizbiz asi yaptirmayyin bekkeyib

önümüzdeki ay bende goturucem oglumu 6 ay asısı ıcın cok uzuldum sımdı ya ınsallah hafıf atlatırım ben :(

geçmiş olsun kesinlikle haklısınız doktorumuz ateşi yapan aşı değil aynı anda bağışıklık sisteminde bir düşüklük varsa aşı sonrası ateşlenir demişti aynı şey benim 4.ayda başıma geldi aşı gecesi ateşlendi kızım ve 2 gün içinde bronşit başlangıcı teşhisi kondu 10 gün çektik resmen.6.ay aşısından ödüm kopuyordu o yüzden ama şükür aşı sonrası tek bir hzursuzluk bile olmadı kızımda.:D

Benimde Kızımın 6.ay aşısı vardı puan idrar Yolların da iltihap olduğu için biraz ertelettik inş geçer biran önce

Back
X