Bebek İkinci El 6 ay kınası için bindallı arıyorum acillll...

dba418

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
60
5
13
İzmir
kızımın 6 ay kınası için bindallı arıyorum şimdi 6 aylık 7.5 kilo acilll arkadaşlar haftaya yapıcam çünkü lütfen ellerinde olanlar varsa dönsün uygun fiyatlı olursa sevinirim

kim çıkardıysa bu adeti bebek 6 aylık oluyor hiç bişey anlamıyor ayakta bile duramıyor kucaktan kucağa perişan oluyor. Ben 3 yaşına filan girince yapacağım bin dallı ile ortalıkta dolaşsın küçük gelin gibi. hem hatırlasın kutlamayı kınayı sevivnsin çocuk.:KK15: annem yerim:D

:KK39:
kim çıkardıysa bu adeti bebek 6 aylık oluyor hiç bişey anlamıyor ayakta bile duramıyor kucaktan kucağa perişan oluyor. Ben 3 yaşına filan girince yapacağım bin dallı ile ortalıkta dolaşsın küçük gelin gibi. hem hatırlasın kutlamayı kınayı sevivnsin çocuk.:KK15: annem yerim:D
Ahahaha :)) biz hep yakiyoruz kina deliye hergun bayram hesabi kizim kimyasala ojeye alismasin diye elleri ayaklari hep kinali gecince kendi der anneeee kina yakalim diye

bizimde bu poazar gelin görün nasıl oluyomuş :D bindallımızda hazır kına dagıtıcaz kesenin içinde bide küçük porselen kaftanlı bebekler anahtarlık onuda keseye koyup dagıtıcaz :)) bebeğim 8 aylık bende emeklemesinin tutunp kalkmasıı biraz daha büyümesinin bekledim aslında bebek mevlidi daha perişanlık asıl onda cocuklar perişan oluyo puff işte bi deli kuyuya taş atıyo 40 akıllı çıakramıyo :D

Çok guzeelll hazirliklariniz bitmiş haksever arkadasim bindalli isini nasil yaptiniz?
bizimde bu poazar gelin görün nasıl oluyomuş :D bindallımızda hazır kına dagıtıcaz kesenin içinde bide küçük porselen kaftanlı bebekler anahtarlık onuda keseye koyup dagıtıcaz :)) bebeğim 8 aylık bende emeklemesinin tutunp kalkmasıı biraz daha büyümesinin bekledim aslında bebek mevlidi daha perişanlık asıl onda cocuklar perişan oluyo puff işte bi deli kuyuya taş atıyo 40 akıllı çıakramıyo :D

Son düzenleme:
Mevlut okutamayinca bu yöntem güzel oluyor hem dua hem eğlence birarada cikiyor iste bindaliyi bulamassam sadece tutusunu giyecek artik kizim :(

Benim de 4 aylık kızım var çok saçma ve gereksiz bence. .

Benim de 4 aylık kızım var çok saçma ve gereksiz bence. .
Size dusuncenizi sormak icin acmadim bu konuyu hanfendi herkesin kendi yapacagi iştir ben mevlit okutamadigim için boyle bisey yapmak istedim hem adetlerimiz de de var yorumlarinizi yaparken daha dikkatli olmanizi tavsiye ederim

Size dusuncenizi sormak icin acmadim bu konuyu hanfendi herkesin kendi yapacagi iştir ben mevlit okutamadigim için boyle bisey yapmak istedim hem adetlerimiz de de var yorumlarinizi yaparken daha dikkatli olmanizi tavsiye ederim
:KK17::KK17::KK17:

Bende ilk defa duydum. Her yerin herkesin adeti işte. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.

Afedersiniz ben kimseyi kırmak için yazmadım. Sadece bana göre saçma olduğunu söyledim. Haklısınız tabi isteyen yapar isteyen yapmaz da büyüklerimiz para tuzağı derler ya bana onun için icat edilmiş bişey gibi geldi.

Bizim komsularimizda bu tur adetleri uyguluyorlar cok hosuma gidiyor kalabaliklari var hem egleniyorlar hem ilerde anmaya cok guzel anilari oluyor ben akraba yonunden fakir oldugum icin boyle seyler yapamıyorum ve cok ozeniyorum heyecanini anliyorum rabbim gelin kinasinida nasip eylesin..yazmak istwdim

Çok guzeelll hazirliklariniz bitmiş haksever arkadasim bindalli isini nasil yaptiniz?

canım ben satın aldım kiralıklar 35 diyoalrdı ve hiç bi şeye benzemiyodu kim bilir nerelere girmiştir dedim alamdım 50 tl dedi bebek magzasında buldum harika fotoalr çıkınca yüklüycem bu apzar yaptık çok rahat yumuşacık bi kumaşı olan kaftan buldum çokta rahat etti kızım bayabi cıkartmadık emekledi dolaştı normalde elbiseden bile hoşlanmaz elleride kına kokuyo emerken mis gb burnumu çeklerken kokusu geliyo güzeldi biizmki senin ne zman kınan

Ben de dişi çıktıktan sonra diş hediği ve kına birlikte yapmak istiyorum. Bindallı buldunuz mu acaba?

eminönunde çok hoş bi yer var marputcular caddesinde ordan alabilirsiniz adını bilmiorum ama mağzanın

Back
X