Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay kınası nedir acaba ilk defa duydumda...
Ahahaha :)) biz hep yakiyoruz kina deliye hergun bayram hesabi kizim kimyasala ojeye alismasin diye elleri ayaklari hep kinali gecince kendi der anneeee kina yakalim diyekim çıkardıysa bu adeti bebek 6 aylık oluyor hiç bişey anlamıyor ayakta bile duramıyor kucaktan kucağa perişan oluyor. Ben 3 yaşına filan girince yapacağım bin dallı ile ortalıkta dolaşsın küçük gelin gibi. hem hatırlasın kutlamayı kınayı sevivnsin çocuk.annem yerim
![]()
bizimde bu poazar gelin görün nasıl oluyomuşbindallımızda hazır kına dagıtıcaz kesenin içinde bide küçük porselen kaftanlı bebekler anahtarlık onuda keseye koyup dagıtıcaz :)) bebeğim 8 aylık bende emeklemesinin tutunp kalkmasıı biraz daha büyümesinin bekledim aslında bebek mevlidi daha perişanlık asıl onda cocuklar perişan oluyo puff işte bi deli kuyuya taş atıyo 40 akıllı çıakramıyo
![]()
Kirici olmuyomu boyleBenim de 4 aylık kızım var çok saçma ve gereksiz bence. .
Size dusuncenizi sormak icin acmadim bu konuyu hanfendi herkesin kendi yapacagi iştir ben mevlit okutamadigim için boyle bisey yapmak istedim hem adetlerimiz de de var yorumlarinizi yaparken daha dikkatli olmanizi tavsiye ederimBenim de 4 aylık kızım var çok saçma ve gereksiz bence. .
Size dusuncenizi sormak icin acmadim bu konuyu hanfendi herkesin kendi yapacagi iştir ben mevlit okutamadigim için boyle bisey yapmak istedim hem adetlerimiz de de var yorumlarinizi yaparken daha dikkatli olmanizi tavsiye ederim
Afedersiniz ben kimseyi kırmak için yazmadım. Sadece bana göre saçma olduğunu söyledim. Haklısınız tabi isteyen yapar isteyen yapmaz da büyüklerimiz para tuzağı derler ya bana onun için icat edilmiş bişey gibi geldi.Size dusuncenizi sormak icin acmadim bu konuyu hanfendi herkesin kendi yapacagi iştir ben mevlit okutamadigim için boyle bisey yapmak istedim hem adetlerimiz de de var yorumlarinizi yaparken daha dikkatli olmanizi tavsiye ederim
Çok guzeelll hazirliklariniz bitmiş haksever arkadasim bindalli isini nasil yaptiniz?