6 ay oldu , Bebeğim yüzünü saklıyor.

kahveyay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
400
247
53
Hanımlar,
24 +1 deyiz bebeğim yüzünü hem eliyle, hem ayaklarıyla saklıyor. Dizlerini yüzüne bile götürüp başını araya alıyor.
Esnediğine şahit oldum, dudak yalamasına (çikolata yemiştim) hep profilden görüyorum bir eli yüzündeyken.
6. Ay ve sonrasında bile bebeğinin yüzünü göremeyen var mı ?
Bugün tetanoz aşımızı olduk yarın da şeker yüklemesi yapılacak. Su bile içmeden gitmem gerekiyormuş dilim damağım kurudu tansiyonum düştü diye su içtm testi yapmadılar yarın tekrar gideceğim. Bu süreci de anlatır mısınız bana. Teşekkür ederim

Şeker yüklemesi öncesi bu bile içilmez mi dalga mı geçiyorlar bende oldum sadece aç karına gidiyorsun ay ne m.l bu hemşireler ya

Şeker yüklemesi öncesi bu bile içilmez mi dalga mı geçiyorlar bende oldum sadece aç karına gidiyorsun ay ne m.l bu hemşireler ya
Bende çok şaşırarak nasıl olur susuz mu kalayım dedim . Zaten uyuyamıyorum geceleri, üstelik terliyor sıvı kaybediyorum. İsterseniz yapalım ama doğru sonuç vermez diyince mecbur yarına erteledik.

Benim bebis yüzünü 8. Ayın sonunda gösterdi kac kere renkliye girmistim bi fotoğrafı olsun diye yok hep saklanıyordu en son dedim doğurunca görürüm cok az kaldı diye ve öyle de oldu

Benim bebis yüzünü 8. Ayın sonunda gösterdi kac kere renkliye girmistim bi fotoğrafı olsun diye yok hep saklanıyordu en son dedim doğurunca görürüm cok az kaldı diye ve öyle de oldu
Ayyyy renkli ultrasona girmedim hangi haftalar girilir ki doktorum hiç bahsetmedi. Kontroller sırasında da göstermiyor detaylı ultrasonda 1 saat kaldık orda da saklanıyordu

Bizim ki küçücük daha ama dün renkli ultrasonda iki eliyle yüzünü kapatmıştı acaba ultrason cihazı ışık veriyor da ondan mi rahatsız oluyorlar

Bizim ki küçücük daha ama dün renkli ultrasonda iki eliyle yüzünü kapatmıştı acaba ultrason cihazı ışık veriyor da ondan mi rahatsız oluyorlar
onun totosunu yerim ya . Göstermiyor işte diyorum ki oğlum meleğim hadi yüzünü göster. Elini uzattı 5 parmağının 5ini de gördüm. Ama yan duruyor işte of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…