6 ay sürecek bir yolculuk hedefim 36 kilo

gevherbanu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
329
534
103
10 yildir ugraştigim kilo verme mücadelem.ilk dogumla başlayip devam eden kafayi siyirma noktasina geldiğim süreçte diyebiliriz.bir kaç kere ciddi kilolar verdim,ama geri aldim.55 56 kiloyla evlendim.ilk doguma 85 girip sonra 62 ye düstum sonta 7 yil içinde tekrar 88 kadar çiktim.ve bir aile düğününde rezil olma korkusu kiyafet derdine 73 e kadar düştüm.ve hemen ikinci hamillelik derken yine 90 li kilolardayim ramazanda 86 idim dikkat edyordum ve yine kendimi saldim ve 95 im.kilomu düşünmeden gećirdiğim bi saat bile yok hergün diyete tekrar başlama düşüncesiyle uyanıyorum.ama eski azmim hiç yok yapamiyorum.üzerimde nasil bi atalet var bilmiyorum sanki elimi kolumu bütün irademi bağladilar.biraz insülün direncide varmiş kilomdan dolayi.ve kilo almaya devam edresem bunun önüne geçemem .ve bende uzun süredir düşunuyodum cesaretimi toplayip kendi günlügümü açmaya karar verdim. Yarin başliyorum bakalim.sadece hamur işi ekmegi ,yagi ve sekeri azaltip.herşeyden az yiyerek bir diyet yapicam.daha öncede böyle kilo vermiştim.elimden geldigince yürüyus .evde kendimce yaptigim hareketlerhedefim her ay 6 kilo vermek aylik hedefime ulşmak için cabalayacagim her ay.benim diyetimde 2017 nin ilk cumasi başlasin

Aynen bende senin gibiyim bir türlü düzen tutturamadim . hayırlısı bakalım bende başladım ama inşallah yaparız

Merhaba işe gelirken sadece bir elma yedim öglen bir iş arkadaşimiza cocuk gormeye gidecez .sabah kahvalti yapmayi istemedim.vaktimde yoktu.dikkat etmeye çalisicam gittiğim yerde.pek örnek bi başlangiç olmadi .ama şartlara uyum sağliycaz neyapalim

merhaba ben de size katılmak istiyorum 28 yaşındayım ve 102 kiloyum :)

her hafta mı tartılacaksınız?buraya yediklerimizi mi
yazacağız?

merhaba ben de size katılmak istiyorum 28 yaşındayım ve 102 kiloyum :)

her hafta mı tartılacaksınız?buraya yediklerimizi mi
yazacağız?
Tabiki katilabilirsin kilolaromiz yakin ,günlük yediklerimizi ,sporumuzu yazariz,yarisiriz.cuma günleri kilo bildirimi yapmayi düşünüyorum.bu hafta tartilamiyorum tartimin pili bitmiş 10 senedir kullaniyodum gelecek cuma yazarim.inş.önemli olan aylik hedef 6 kiloyu vermek benim için

merhaba.
günlüğün hayırlı olsun. bi ziyaret etmek istedim. ben de çok alıp verdim kilo. hep bi yerde kırılıp tekrar kilo aldık. ne olacak böyle. ömür boyu diyetle mi gidecek. en güzel yaşlarımız yıllarımız gidiyor. bir an önce verip korumaya almamız lazım. biz yeterki isteyelim. elbet başaracağız.

Saol canim aynen en genc guzel yillarimiz kilo sorunuyla geciyor inşallah başaririz

Merhaba.dün akşam misafirim vardi menüm biraz düzensiz oldu yazamadim.
Bugun klasik bir kahvalti oldu.haftasonu oldugu icin .biraz sucuklu yumurtayi kacirdim.2, 5 dilim kadar tam bugday ekmegi.5 zeytin 3 çatal peynir.iki bardak şekersiz çay .yarim çay kaşigi bal kattim.benim en büyük sorunum kahvaltida çaya cok seker atmakti yani bir kupa çaya 4 tatli kaşigi şeker atardim,o şekerli çayi icmezsem kahvaltinin anlami yok gibiydi.az ballada fena sayilmazdi.

Size onerim Karatay diyeti yapmanız aynı kilodaydim ben yaptıysam herkes yapar hiç kaçamaksız yaparsanız, tıkır tıkır aç kalmadan verirsiniz kilolarinizi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…