Valla kızlar dert mi bilmem ama anlatayim ben size bana bi akil verin. Sevgilim ve ben ayni okuldayiz final sinavinada kopya çekiyor gerekcesiyle 6ay uzaklaştirma aldi dava acmayi düşünüyor ama açsa bile bu döneme sonuçlanmazmiş resmen 6ay görüşemiyecez zaten benim son senem bi de 6ay olmamasi cidden psikolojimi bozdu kendime yediremedim ben şimdi dert mi bu diyeceksiniz ama herkesin derdi kendine büyük işte. Ne yapmaliyiz sizce benim fikrim ne okursa olsun dava acmaktan yana suçsuz yere yarim dönemini yakacaklar
Ya çeksede alsa inan zoruma gitmiyecek zaten çekmis olsa o da ailesi de bu kadar ugrasmazdi benim güvenim tam ona inanmasam zaten çektin cezani cekiyorum dersin bi de hic böyle bi durumu almadigi icin alt cezayi istedik daha o da belli degil ama büyük bi ihtimal 6ay alacak
Ya telefonda notlar vardi o arada babasi arayinca telefonu kapatmak için eline almis gözetmen hoca kopya cekiyorsun diye hemen tutanak tuttu aslinda birazda safligindan telefonu vermis daha sonra odasinda da sifreyi vermis sifreyi istese vermezdi ama belirtmis o ders ve diger derslerle ilgili döküman var diye o da tamam sen ver sifreyi deyince vermis bildigin hocanin adiligine denk geldi yani ailesi de çok hassas bu durum için sonucta hakli yenildi ve dava acmayi düşünuyorlar
benim arkadaşım da telefonda kopyadan yakalandı-çekiyodu da
ama bu kadar uzun bi ceza almadı,final zamanıydı
bi sonraki dönem vizelere kadar,6 hafta falan bi ceza almıştı,hem derslere girmişti -kaçak olarak,yoklamada imza atmadan-
hem de vizelere girmişti..
6 ay çok uzun bir süre gerçekten
Evet 6ay uzun bi süre döküman var ama her dersin var o derse ait degil sadece hem haksizligini ortaya cikartmak hem de okula geri dönmesini saglamak amÇ 2.itirazi yapti bakalim sonucu bekliyoruz ona göre de mahkemeye verilecek iste canim hoca hocayi tutuyor evet ama sonucta bi haksizlik var sevgilim kendini yine iyi tutuyor ben olsam resmen kavga cikartirdim haksizliga hic gelemiyorum