6 Ayda 5-6 kez aradı hayatımda gördüğüm en cimri insan

Tuana599

💪6.takm🧚‍♀️Başlangıç 67.7 kg Hedef 58 kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
927
1.148
33
29
9 Ay önce biriyle tanışmıstım kendisinin 10 bin tl üzerinde maaşı var ciddi anlamda görüşüyordum tabi onu bilemem
Toplamda 3 ay görüştük hiç yemek ısmarlamadı belki acıktığımı düşünememiştir dedim sadece 2 bardak cay içtim o kadar zamandır ve o ara işsizdim
bir kere arabasından inerken cantamı alıcaktım çantanı alma sanki hesapmmı ödüyorsun dedi :)
neyse sinemaya gıdıcektık ilk kez sonra bir dünya bahane buldu masraf olacagı için bende gitmeyelim dedim bu gitti kendinde ekmek arası sosıs almıs kendine ve bana bende kızdım ben acıktım dedimmi neden alıyorsun diye bağırdım acıkırsam param var gider alırım dedim yemedim kendin ye dedim
o günden sonra telefonuna hic cevap vermiyorum ayda 1 kez arıyor arada mesaj atıyo belkı ısmarladıgı 2 bardak cayıda haram etmiştir
bir daha ararsa hesabını yolla cayın parasını yollicam ve benı bir daha arama telimi sil dicem sizce desemmi?

10 bin lira maaşı mezara mı götürecekmiş
Hz Su aygırı?
Ya böyle hırboları seçip mi buluyorsunuz nedir.
Hiç tahammül edemeyeceğim insan tipi. Tam cebine 50 lira sıkıştırıp sırtını sıvazlayarak al başımın gözümün sadakası olsun kendine fazladan çay içersin deyip yol vermelik valla. :işsiz:

kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok

10 lira çay 10 lirada benden sana dicem :) 20 lira yeterli olurmu?

10 bin lira maaşı mezara mı götürecekmiş
Hz Su aygırı?
Ya böyle hırboları seçip mi buluyorsunuz nedir.
Hiç tahammül edemeyeceğim insan tipi. Tam cebine 50 lira sıkıştırıp sırtını sıvazlayarak al başımın gözümün sadakası olsun kendine fazladan çay içersin deyip yol vermelik valla. :işsiz:

Sansızlıgım cnm ya:) hesabını isteyip 50 lira yollicam

Yazının ikinci cümlesi “10 binin üzerinde maaşı var” olunca konuyu ciddiyetle okuyamadım. Bence görüşmemelisiniz. Ortada duygu yok çünkü.

6 aydır hıc gorusmuyoruz zaten suan cıddı bır ılıskım var şükür
sadece hesabını isteyip şu çayın parasını yollımmı dıyorum

ciddi mi soruyosunuz şaka mı?
bu yaptığınız şey sizi yüceltmez aksine küçük düşürür

Yok valla ciddiyim sonuçta haram etme riski var? ben kimsenin hakkı bende kalsın istemem
çünkü eminim içinden gelerek ısmarlamadı bana o çayı

İletişiminiz koptuysa neden para yollamayı falan düşünüyorsunuz ki? Uygun bulmamissiniz bitmiş gitmiş. Her görüşmeyi öyle ciddiye alsak ohoo...

Valla haram falan eder diye korkuyorum

kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
Aç karın nalaka? Nasıl bağdaştırdınız? Size göre sizin dışınızdaki herkes para emici herhalde?

Ay yolla wallaha canim para, 10 bin aldigina bile emin olamadim nedense 🤔

50 tl yolla, İçinde 2 çayin parasi,
Birde Üstunede fakire benden çayyyyy de canimmmm.

Sinirim bozuldu wallaha, nerden buluyorsunuz böyle insanlari anlamiyorum :/

Back
X