6. ayda ayak tabanında zeytin büyüklüğünde sert ve ağrılı şişlikler

Moiraine Damodred

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
77
43
18
36
Merhabalar, bu aralar biraz zor durumdayım ve bu konuya dair deneyimi olan veya fikir sahibi olan arkadaşlarımdan destek rica ediyorum.

27. Haftanın içindeyim günlerdir kaşıntı krizleri yaşıyorum. Henüz hiç çatlağım yok fakat bütün vücudum kaşınıyor hatta öyle ki bazen uykularım kaçıyor. Kaşıntı öyle tatlı bir kaşıntı da değil azıcık kaşısam kızarıklıklar ve kabarcıklar çıkıyor ve bildiğin yanık acısı gibi dayanılmaz ağrılar yaşıyorum.

Buna çözüm olarak hindistan cevizi yağını keşfettim sağ olsun eşimin sayesinde. Kaşınma başlar başlamaz yağı sürüyorum ve kaşıntı hafifliyor inanılmaz hızlı etkiliyor ama dünden beri aşırı kaşınan ayaklarımın altında iri iri kabarmalar oldu ve ağrıdan üzerine basamıyorum. Üstelik su toplamış gibi de değil sert ve ağrılı bir şişlik. Üstelik burada doktora gitmek hayli zor. Almanya'da yaşıyorum en yakın randevum 2 hafta sonra ve benim bekleyebilecek bir halim kalmadı.

Aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum tavsiyeleriniz varsa lütfen bizimle paylaşın 🙏

Hayırlı Ramazanlar diliyorum, sevgiler 💐

Back