6 ayda bir regl oluyorum korunmasız yapmak istiyorum

frambauz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
5
4
1
19
merhaba öncelikle benim reglim bildim bileli düzensiz bazen 4 ay bazen 5 hatta bazen 6 aya kadar çıkabiliyor tabiki doktora göründüm ama daha yeni rahmimde kist olduğunu söyledi küçük olduğu için çokta önemli değil onu bosverin. simdi benim uzun süredir bir iliskim var cok asıgım cok seviyorum ikimizde birbirimizi her defasında cok arzuluyoruz. birlikte olduğumuz zaman korunuyoruz ama bazen korunmak istemiyorum çünkü prezervatifle yapmak benim çok hosuma gitmiyor ten tene değsin istiyorum onun bedenini hissetmek istiyorum. şimdi reglimde düzensiz olduğu için yapsak hamile olup olmadığımı anlayamam ayda 1 olmadığım için. bunun bir yolu var mı korunmasız yapsam önlemini nasıl alabilirim? ya tabiki daha önce korunmasız yaptık bi kaç kere cıkartıyor geldiği zaman ama insan yinede emin olamıyor. hep yapmasakya korunmasız yapmak istiyorum ara sıra bunun için bişey önerecek var mı kızlarrr

İlaç kullan, deri altı implat tak. Regl olmuyorsun da ya tutarsa?

İlaç kullan, deri altı implat tak. Regl olmuyorsun da ya tutarsa?
ney tutarsa acaba tam anlamadım orayı. ilaç kullanmakta istemiyorum açıkcası hormonlarım zaten sıkıntılı ilaçlarda etkiliyor. şimdi diyeceksiniz sende hiçbişsey istemiyosun hahhaha napim en son valla takmicam hiçbişeyi noluyosa olsun çocuk mu oluyo noluyo

Sperm yumurtayı tutarsa ayrıca düzensiz regl için zaten doğum kontrol hapı kullanılıyor ilaç hormonunu niye bozsun, ha sen ella anladıysan onu kullanma zaten

Aynen canım sonra burda gelir hamile miyim lütfen yardım edin diye konu açarsın

Hamile kalırsan yani diyor tutarsa derken.

Bunun garantisi yok ki ya hamile kalırsan göze aliyorsan değsin ten tene

Valla 2,5 yildir regl olmuyorum, ben bunu goze alamam.

Tam tersi şekilde daha riskli aslinda cunku yumurtlama zamaniniz hic belli degil. Yumurtlamayi da olasi bir gecikmeyi de takip etmeniz mumkun degil.

Hamile kalabilirsiniz, bu riskli. Geri çekilme yöntemi de riskli. Doktorunuza gidin ve konuşun, doğum kontrol hapı önerirse kullanın. Doğum kontrol hapları adeti düzenlemek için de kullanılıyor. Ama sakın ertesi gün hapı almayın.

Korunmayacaksan korunma, sonucunu dokuz ay sonra birlikte öğreniriz, ten tene değsin diye ne bu pervasizlik, ayrıca hiçbir yolu beğenmeyeceksen de dediğini yap "ne olacaksa olsun". Bahsettiğin bebek yalnız, pazardan domates almıyorsun. Sevgilinde bayılır bu fikre bı teklif et.

Yap gitsinnnn bir daha mı gelcez dünyaya

Bence düzenli aralıklarla test yapman gerekir.emin olamazsın.

bu kadar sert konuşmana gerek yok sadece düşüncelerimi dile getirdim bunlar işin şaka tarafı her konuda bizde çok dikkat ediyoruz. böyle olmasını bende istemezdim içimdekileri dökmek istedim

Ten tene temas ilerisi için de önemli zaten. Bebeğin dünyaya gözünü açtığı ilk saatlerde anne ile arasındaki bağı da güçlendiriyor. Bilimsel olarak faydası kanıtlanmış durumda. Madem seviyorsunuz değmeyi bu kadar, yapın gitsin.

bu kadar sert konuşmana gerek yok sadece düşüncelerimi dile getirdim bunlar işin şaka tarafı her konuda bizde çok dikkat ediyoruz. böyle olmasını bende istemezdim içimdekileri dökmek istedim
Bende içimdekileri dökmek istedim.

Hem karnım doysun, hem pastam dursun
Senin kadar ehli keyf (yazılır “pervasız” okunur) görmedim. Sevgilin ne düşünüyor bu konuda ?

Az kasmak iyidir. İnsanı dengede tutar.
Yoksa ifrat tefrit..

Yada bizimle eğlendiğini düşüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…