6 aydan sonra burunda değişiklik olurmu ?

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar benım 10 gun soonra falan 6. ayım olacak burnumun onu hala kocamaan ve cok sert. Bide sol tarafta bır kabarıklık ar. burnum asla kıbar degıl cok kaba cok sert ve yuvarlak dediğim gibi. acaba 6. aydaan sonra pek bi deişiklik mumkunmu ozellikle o kkabarlıklık yada bombe sorunu yasayan varmı. ?

Şuan kaç aylık anlamadım ama bence 6 aydan sonra milimlik değişimler olur yani şekil değişmiyo sadece ödemler gidiyo burun yüze oturuyor göz de alışıyor

Benim1 yilim bitti degisiklik olmadi bende hala ucu yuvarlak ve iri
Mart ayından beri yazılarını okuyorum resimlerine bakıyorum. Herkese cevap yazıp yardımcı oluyorsun. Bence burnunun ucu yuvarlak ve iri değil. Coook güzel bir burnun var. Ustelik yüzünle uyumlu. Deliklerin eşitsizliği alttan bakmadikca belli değil. Eski halinle yeni halin bambaşka 2 insan sanki. Bence şimdi çok güzel denilebilecek bir kadınsin. Yalnız sarı saç hastalık gibidir. Zor bırakılır. Sarı sacdan siyaha nasıl döndün merak ettim. Zor bir karar.

Mart ayından beri yazılarını okuyorum resimlerine bakıyorum. Herkese cevap yazıp yardımcı oluyorsun. Bence burnunun ucu yuvarlak ve iri değil. Coook güzel bir burnun var. Ustelik yüzünle uyumlu. Deliklerin eşitsizliği alttan bakmadikca belli değil. Eski halinle yeni halin bambaşka 2 insan sanki. Bence şimdi çok güzel denilebilecek bir kadınsin. Yalnız sarı saç hastalık gibidir. Zor bırakılır. Sarı sacdan siyaha nasıl döndün merak ettim. Zor bir karar.
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin insanoglu boyle iste eski haline gore cok cok iyi ama hayalimdeki gibi olmadi diye kusur buluyorum
Valla sari sac cok olgun gosteriyo degisiklik iyidir dedim bi anlik kararla yaptim ama gercekten hastalik gibiymis suan cok ozluyorum ama donusu zor iste

benimde ucu cok kalın buyuk ve yuvarlak :KK43:
Burnun oturma surecine tam olarak 2 yil soyluyor doktor lar benim de ameliyat surecim de ilk 3 ay guzel sonra ki 3 ayda hafifsaga dogru yamukluk sonraki aylar da ise tamamen estetik faciasi olan bir burun a donustu..surec boyle.

Şuan kaç aylık anlamadım ama bence 6 aydan sonra milimlik değişimler olur yani şekil değişmiyo sadece ödemler gidiyo burun yüze oturuyor göz de alışıyor
6 ay az süre degilmi benim burun önden kalin öylemi kalcak yani?? Gerci 2. planiyom zaten -.-

Back
X