6.ayımız ama

elkassam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
42
0
36
Ankara
bu ay 6. ayımız denemede ama nedense ben sanki yıllardır deniyormusumda olmuyormus gb hissediyorum...moralim bozuk oluyor devamlı kendimi karanlık kuyuya indirip orada kalakalmısım gb.. birilerinin hayır gayet normal demesine ihtiyacım var..eşimin sperm testi iyi cıktı bnm de adetlerim 28 gün ortalma ile düzenli oluyor...kontrollerde de yumurtalıklarım normal gorundu..28 yasındayım..ama ögrenilmiş caresizlik yasıyorum... lütfen yorum yapın....

Canım gayet normal tabikide zaten 6. 7. 8. hatta 1yıl geçtikten sonra hamile kalan cok kişi var forumda bile, bende 3aydır bebek istiyorum bu kandil hümetine Rabbim nasip eder inşaallah stres yapma sakın emi..

Mrb cnm,hemen öyle umutsuz olma..bak çok şükür en azından herhangi bir problemin yok,bende yaklaşık 2 senedir uğraştıktan sonra hamile kaldım ve çok şükür şuan pıtırcığım benimle..hiç kolay bir yol olmadığını biliyorum bu yolun,hepimiz neler yaşadık,hala da yaşayan arkadaşlarımız var ama şöyle düşün,Rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor,kimimizi parasızlıkla,kimimizi sağlığımızla,kimimizi ailemizle,bizlerin de imtihanı bu demekki..sabır cnm,sadece sabır,inş senin de bebişin bigün gelicek konuvericek göbüşüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…