6 ayın sonunda bebek cinsiyetinin değişmesi

arkadaşının durumuna çok üzüldüm ama bu yeni bişiy değil genellikle doktorlar yanılabiliyor bende 5aylık hamileyim bi oğluşum olucak kız bebeklerin negatif yanlarını anlatarak onu teselli edebilirsin genellikle son aylarda belirlenen cinsiyet doğru olandır çünkü .ben ona iyice emin olabilmesi için 3boyutlu renkli ultroson öneriyorum mutlaka memnun kalıcaktır hayırlı kandiller

tabi biraz zor olur ama bu kadar abartmamak lazım
eşyalar alındı ise değiştirilir
kız izerine hayaller kurulmuşken bi an da erkek olması ne demek olduğunu biraz düşüne biliyorum hele de kız seviyorsa ama ama ama bebeğin sağlıklı olduğuna şükretsin önce..

arkadaşının durumuna çok üzüldüm ama bu yeni bişiy değil genellikle doktorlar yanılabiliyor bende 5aylık hamileyim bi oğluşum olucak kız bebeklerin negatif yanlarını anlatarak onu teselli edebilirsin genellikle son aylarda belirlenen cinsiyet doğru olandır çünkü .ben ona iyice emin olabilmesi için 3boyutlu renkli ultroson öneriyorum mutlaka memnun kalıcaktır hayırlı kandiller
kız bebeklerin negatif yanları nedir arkadaşım?

allah hayırlısıı nasip etsin kız bebegin negatif yanıda ne olaki? saglıklı olsunda...kızı ne erkegi ne onun kokusuna yıllarca hasret insanlar var...bendede aynı durum var banada bi erkek bi kız diyolar bende şaştım kaldım...ama rabbime dualar ediyorum saglıklı hayırlı evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere...

canım bazen oluyor böyle hatalar benimde çevremde var böyle birkaç tane yapacak birşey yok haırlısı altık eşyaları aldığı yerlerden değiştirsin

teyzemin iki oglu var ikisininde eşi hamileydi ikisinede 6 aya kadar kız dediler 6 aydan sonra ikiside erkek dogdu:)))olabiliyor demekki.şimid çok tatlı harun ve berkayımız var..

benimde tanidiklarim var dogumda baska cinsiyette doganlar da var vada en son ayda degisikligi ögrenende var bu yüzden hamile arkadaslar bence doguma kadar cok abartip her seyi almamali gerci insan almadan dayanamaz ama kücük ihtimalde olas bu tarz durumlar oluyor

24+1 olduk bugün.Daha önce 2-3 farklı dr da kendi doktorumda %90 kız demişlerdi.Bugün kontrolde kızdır kızdır diyince kafam daha bi karıştı.Ptesi başka bi profa daha görüneceğim.Ona da soracağım.Eşyalar almaya başladım kızıma.Paketlerini açmayım diye karar verdim.:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

söyle arkadaşına herşeyin hayırlısını istesin
illa kız diye tutturmasın olur mu?
sağlıklı olması ve hayırlı olması herşeyden önemli
bu tür olaylat oluyor tabii
hatta doğuma kadar erkek olduğunu söylemişti doktorlar bi yakınıma
bi doğurdu ki kız bebek geldi dünyaya
olabiliyor yani
7,5 aylık olunca bir kaç doktora daha gitsin şayet erkekse
mobilyaları halıyı filan aldıkları yerden değiştirebilirler zor değil
dedim ya hayırlı ve sağlıklı olsun da
yanılıyormuyum??

kesinlikle sen gönlünü ferah tut gerisini Allah'a bırak arkadaşn dedgi gbi 7,5 -8 gbi cinsyeti içn iki doktr yap ona göre esyaları degstrmeye calsrsn .. Allah saglıklı evlatcıklar versin hepimize

24+1 olduk bugün.Daha önce 2-3 farklı dr da kendi doktorumda %90 kız demişlerdi.Bugün kontrolde kızdır kızdır diyince kafam daha bi karıştı.Ptesi başka bi profa daha görüneceğim.Ona da soracağım.Eşyalar almaya başladım kızıma.Paketlerini açmayım diye karar verdim.:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

hakkınızda hayırlısı olsun...benim kızımada son aya kadar net bir cevap veremediler.her defasında arkası dönüktü..tahminen,kemik ypısına göre kız dediler..
annemlerde beni doğana kadar erkek beklemişler..iki doktora gitmiş ikiside %100 erkek demiş.ben doğunca şok olmuşlar..erken doğum olduğum için annemler özele zor yetişmişler..annem "özelde doğum yapmasaydım ve ogün sadece benim doğumum olmuş olmasaydı bebekler karıştı diye ortalığı ayağa kaldıracaktım" diyor... :1: oluyor öyle şeyler..hayırlısı...

Back
X